ZILELE CRAIOVEI LA TEATRUL NAȚIONAL CRAIOVA

26.05.16 by

Craiovenii sunt invitații Teatrului Național “Marin Sorescu” în cadrul Zilelor Muncipiului Craiova. Între 25-29 mai 2016 vă așteptăm în sălile de spectacol, dar și la reprezentații în aer liber.
Starea de spectacol începe chiar de miercuri, 25 mai, cu o comedie neagră în care personajele ratează în mod ridicol tot, mai puțin dezastrul personal: SPARGEREA, de Răzvan Petrescu, în regia lui Dragoș Alexandru Mușoiu, programat în sala I.D. Sîrbu de la ora 17:00.
Copiii au sala Amza Pellea doar pentru ei, joi, 26 mai, de la ora 11:00, când se joacă FATA MOȘULUI ȘI FATA MOAȘEI, după Ion Creangă, regia Raluca Păun, iar pe seară, de la ora 21:00, ne întâlnim pe esplanada teatrului, în Piața W. Shakespeare, să vedem OCCIDENT EXPRESS, de Matei Vișniec – o comedie amară în regia lui Alexandru Boureanu.
Vineri, 27 mai, continuăm cu umor în stare pură. De la 19:00, la sala Amza PELLEA începe DIMINEAȚA DE DUPĂ, de Peter Quilter, regia Mircea Cornișteanu.
Sâmbătă, 28 mai, la sala Amza Pellea, are loc un spectacol de excepție interpretat de Florina Cercel și Cerasela Iosifescu- NOAPTE BUNĂ, MAMĂ!, de Marsha Norman, în regia Mircea Cornișteanu, iar duminică, 29 mai, vă așteptăm să luați parte la ÎNTÂLNIRILE SPECTACTOR. De la ora 11:00, la Sala I. D. Sîrbu, prof. univ dr. Ioan-Aurel Pop, membru al Academiei Române, Rector al Universităţii „Babeş Bolyai”, va susţine conferinţa MOŞTENIREA LUI MIHAI VITEAZUL ÎN TRANSILVANIA.
Ioan-Aurel Pop este unul dintre cei mai reputaţi istorici români contemporani, specialist în istoria naționalităților, istoria Transilvaniei, istoria medievală a României.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.