Transformarea dlui. Băsescu din vir fortis în Moş Fleaşcă

06.09.16 by

Dl. Băsescu a vrut întotdeauna să se arate nației ca un bărbat de stat puternic, hotărât, gata în permanență de luptă cu numeroşii lui duşmani reali sau închipuiți. A dus războaie cu Adrian Năstase şi cu Dan Voiculescu, cu Dinu Patriciu şi cu Sorin Vântu, s-a bătut cu corupția, cu hoția, ce mai, s-a luptat cu Răul care altera fibra neamului, bineînțeles, aşa cum îl vedea doar Domnia Sa şi sicofanții din preajmă-i. Nu cred că după 89 a existat om politic mai conflictual ca vir-fortis-Băse.
Aseară am văzut la teveu o caricatură a acestui brav mascul politic: ni s-a arătat un fel de soldatul Svejk, o caricatură bipedă, adică Moş Fleaşcă Băse-n cizme.
Am văzut un domn Băsescu slab ca Moartea, cu privirea pierdută şi cu un glas de multe ori pierit şi gâjiit.
Acest bătrânel ca vai de mama lui a încercat să facă pe bărbatul când a venit vorba de dl. Ponta cu lăudăroşenii tocite de prea multe folosiri.
A îcercat să înduioşeze masele otevizate de RomâniaTV cu o poveste bâlbâită cum că prin 2005 dl. Timofte, fost director al SRIului, l-a înştiințat că i se pregăteşte un asasinat. A mai trăncănit cum că fiică-sa mai mică a fost în pericol să fie răpită. El, tată responsabil, a atenționat-o să nu mai întârzie prin discoteci şi organele vigilente şi-au luat măsurile utile în atari situații.
A fost semnul clar că personajul e debusolat şi depăşit de situația politică pe care nu o mai poate influența.
De ce nu a vorbit la vremea respectivă despre asasinat şi răpire? Dacă alegațiile acestea ar fi conținut un dram de adevăr, vă dați seama ce halima ar fi ieşit şi ce spectacol ar fi dat pentru câteva săptămâni, seară de seară, fix la ora consacrată: 18 şi 30.
Este evident că PMP stă jalnic în sondaje şi a încercat să trezească ceva compasiune în rândurile celor mai slabi de fire. Şi nu i-a ieşit, cu toate eforturile disperate ale doamnei Crețulescu de la noul OTV-RomâniaTv.
Reîntoarcerea în politică a dlui. Băsescu este clar o acțiune sortită eşecului. De la alegerile europene din 2014 scorurile sunt din ce în ce mai mici, iar cartea naționalistă i-a fost subtilizată de noul PRU al domnilor Diaconu şi Ponta.
Aşa că: bye-bye Moş Fleaşcă.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.