Trăiască victoria în alegeri a tovarăşilor liberali în alianţă cu camarazii de tip nou ai lui Ponta!

08.12.12 by

            Mercenarii lui Paszkany (C.F.R. Cluj) au bătut cu 1-0 pe omologii lor în ale sportului pe mulţi bani de la Manchester United, antrenaţi de Sir Alex Ferguson chiar pe Old Trafford. De apreciat.

*

*    *

            S-a încheiat campania electorală. Nu a fost mai stupidă sau mai stearpă ca în alţi ani. Am remarcat, însă, lipsa de efort a reprezentanţilor A.R.D. care, probabil, ruşinaţi de multele păcăleli aplicate naţiei şi conştienţi de şansele mici pe care le au pe 9 decembrie, n-au catadicsit să se afişeze prea des pe sticlă şi în public, de unde constatarea că, pesemne, au fost foarte ocupaţi cu invocarea Proniei în favoarea lor: să dea Cel de Sus vreun nămete, vreun îngheţ, vreo altă pleaşcă ţinătoare de uselişti acasă.

            În puţinele dăţi când şi-au făcut apariţia pe micile ecrane, ungurenii, videnii şi celelalte creaturi pedeliste au încercat să ne aburească cu o viitoare (în 2015) cotă unică de 12%, cu consideraţii despre şifonarea imaginii României în caz de câştig uselist, cu ruşinea plagiatului lui Ponta (singurul adevăr rostit), evitând să ne explice de ce au furat (conform auditurilor guvernamentale), de ce au cheltuit paralele ţării pe whisky şi alifii parfumate, de ce s-a închis Institutul Cantacuzino şi de ce cetăţenii întâmpină mari dificultăţi în rezolvarea problemelor de sănătate.

*

*    *

            Ca să le mai salveze onoarea (dacă mai au vreo fărâmă), d-l Băsescu s-a simţit dator să le ţină locul, plictisindu-ne cu o duzină de apariţii transmise de la Cotroceni pe diverse subiecte politice şi electorale. Efectul acestora a fost opus aşteptărilor Domniei sale: mulţi concetăţeni sătui de politică şi care, probabil, n-ar fi venit la vot pe 9 decembrie s-au enervat, reamintindu-şi şi de marea păcăleală a referendumului. Urmarea firească va fi o prezenţă de peste 50% la urne şi un vot masiv pro U.S.L. Simţul politic al d-lui Băsescu s-a înşelat grav de data asta.

*

*    *

            Ne părăseşte d-l Gitenstein deoarece şi-a încheiat misiunea oficială în ţara noastră. Şi-o fi încheiat-o oare şi pe cea neoficială?

*

*    *

            Creştin-democraţia germană a considerat util s-o realeagă pe d-na Merkel în fruntea sa pentru încă 4 ani. Această doamnă, posesoarea unui doctorat în fizică obţinut la Leningrad (îi zicea aspirantură pe sovieticeşte) s-a dovedit mână strânsă în ceea ce priveşte mai ales problemele financiare ale ţării sale şi, implicit, ale Europei, adică, mai pe româneşte, a propovăduit austeritatea pe toate planurile, fapt ce, până la urmă, s-a întors împotriva dezvoltării prin gâtuirea consumului şi scăderea nivelului de trai al întregii Europe. Acest fapt a devenit greu de suportat, mai ales în ţările vestice, obişnuite cu o existenţă îndestulată, fără a ţine seama că s-a trăit în mare parte pe datorie în contul viitorului. Ne aşteaptă ani complicaţi şi plini de frustrări…

www.omniscop.ro

Related Posts

Share This

1 Comment

 1. deniro

  Nu e bine domnule Ponta, nu e bine, ca doar noi v-am pus !!

  Pentru a nu ne plictisi dupa atata campanie cu rezultat previzibil si un sistem electoral de tot kktul ce ne-a procopsit cu un numar imens de parlamentari care de-abia incap in Casa Poporului ctitorita de Ceausescu ,socialistul Ponta s-a gandit sa mai anime un pic lucrurile si impreuna cu superiorul sau in grad sa-i aplice o corectie sub centura aliatului sau de nevoie Crin Antonescu, asa ca pe sest i-a pus in mana guvernatorului Basescu un angajament de colaborare(semnat), ca pe vremuri cu odioasa institutie !!

  “”Ponta a precizat că documentul a fost semnat la întrevederea cu şeful statului de miercuri seara, înainte de Consiliul European de iarnă, în prezenţa preşedintelui PNL, Crin Antonescu, şi a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea. “Nu e de coabitare, că eu am schimbat titlul, este de colaborare interinstituţională.
  “Documentul a fost dat domnului Schulz si domnului Francois Hollande, pentru că sunt din familia mea politică. Nu e nimic din lucrurile spectaculoase, cum că nu o să-l mai suspendăm pe Băsescu sau să facem Parlamentul de 300 de oameni. Din punctul meu de vedere, când e de acord şi preşedintele, îl dăm şi publicităţii. Nu e absolut nimic, decât că o să respectăm statul de drept, că o să respectăm independenţa justiţiei şi lucruri absolut nomale”, a spus Ponta la România TV.””

  Tov. Ponta , daca nu e nimic, deci e inutil , desi este un act de colaboare cu Basescu pe care nu l-ar fi semnat nici prostul prostilor din tara asta, de ce l-ai mai facut? Nu ati invatat nimic din blatul Geona- Basescu, “greselile ” de genul asta nu raman nesanctionate! Romanii s-au desteptat , atentie, nu e bine domnule Ponta, nu e bine, ca doar noi v-am pus !!

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.