“SYMPHONY FOR LIFE” 2 GENTS

19.09.19 by

Vineri, 20 septembrie 2019, ora 19:00

Filarmonica „Oltenia” Craiova

Concert-spectacol pop-clasic

cu DORU TODORUŢ (fost membru „DEEPCENTRAL”)

şi CIPRIAN ROGOJAN (fondator trupa „SISTEM”)

ORCHESTRA SIMFONICĂ ŞI CORALA ACADEMICĂ

ALE FILARMONICII „OLTENIA” CRAIOVA

Dirijor: EDUARD DABROWSKI

Repertoriu:

***/Eduard Dabrowski: O, bella ciao

Safri Duo/Eduard Dabrowski: Colaj

Jolt Kerestely/Bogdan Vodă: Copacul

Balasz Havasi/Eduard Dabrowski: Preludiu (Age of Heroes)

Balasz Havasi/Eduard Dabrowski: Improvizație (Ad Martem)

James Hetfield/Lars Ulrich/Eduard Dabrowski: Nothing else matters

George Călin/Doru Todoruț/Eduard Dabrowski: O stea

Nicolae Brânduș/Eduard Dabrowski: Rhythmos

Josh Groban/John Walton: You raise me up

Proiectul „SYMPHONY FOR LIFE” își propune creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța educației muzicale în viața comunității prin organizarea de concerte-spectacol. Este un concept nou și atractiv ce combină elemente ale muzicii moderne (stilul pop) cu frumusețea muzicii clasice, creând o ambianță muzicală accesibilă, o alternativă la muzica de factură comercială. Prin atragerea unui public divers ca vârstă și categorii socio-profesionale, proiectul încurajează și atragerea de fonduri pentru instituțiile culturale principale din România. Proiectul (format din 4 concerte-spectacol) implică atât reprezentanți ai unor instituții culturale de renume din România, ca de exemplu: Filarmonica de Stat – Arad, Filarmonica „Oltenia” Craiova, Orchestra Simfonică Muntenia – Târgoviște, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, precum și artiști români cu experienţă în proiecte culturale de impact în domeniul educațional și cultural: Doru Todoruț, Ciprian Rogojan, Irina Baianț.

IRINA BAIANȚ – invitată specială

Cea mai prolifică tânără soprană a momentului în țară și peste hotare, deţine roluri principale în “My Fair Lady” şi “The Phantom of The Opera”. Soprana exclusivă a maestrului Vladimir Cosma (compozitorul coloanelor sonore ale lui Louis de Funes), Irina Baianţ a cântat în spectacole și concerte în toată Europa, în China şi Coreea de Sud.

DORU TODORUȚ este cântăreț, actor, compozitor și textier. A lăsat cariera de învățător pentru a se dedica scenei. A câștigat talent show-ul de “Popstars”, a jucat în primul soap opera românesc, “Numai iubirea” și în serialul “Om bogat, om sărac”. A dobândit succesul muzical cu trupa „Deepcentral”, care de peste 11 ani a avut mai multe single-uri number one în România și peste granițe. Melodiile compuse, scrise și cântate de Doru Todoruț au ajuns în topurile radiourilor internaționale, fapt ce a condus la apariții în concerte și festivaluri în Germania, India, Turcia, Rusia, Ucraina, Cehia, Belgia, UK, Grecia, etc.

CIPRIAN ROGOJAN este licențiat al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, clasa de precuție. A fost fondator al proiectului „2 Vibes Symphony” și fondator al formației „Sistem”, ocupând locul 3 la concursul Eurovision în anul 2005, la Kiev (primul rezultat notabil obținut de artiștii români participanți la acest prestigios concurs internațional). Alături de formația Sistem are la activ 4 materiale discografice și peste 15 hit-uri care au fost în topurile românești. Împreună cu colegii de formație, Ciprian Rogojan s-a implicat în numeroase campanii educaționale pentru dezvoltarea, în rândul tinerilor din România, a spiritului ecologic și de protejare a naturii.

Proiect de conştientizare a educaţiei muzicale a tinerilor susţinut de Ministerul Culturii şi Identităţii naţionale.

Preţuri bilete: 40 lei; 10 lei (elevi, studenţi, seniori)

Agentia de bilete, Calea Unirii Nr.16

Telefon: 0251.414.698

Program: Luni – Vineri; orele 10:00 – 18:00

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.