Simbolistica numelui şi impactul lui, asupra vieţii noastre

04.11.13 by

Venim pe pământ cu o ,, misiune ’’ specială primită de la Dumnezeu, şi încercăm în decursul vieţii, să o ducem la bun sfârşit. Cu toate că nu de noi depinde, alegerea numelui purtat, ci alţii sunt hotărâtori în acest rol, impactul lui ne afecta întreaga viaţă. Fiecare nume are o ,,încărcătură’’ care ne va influenţa la un moment dat existenţa. Ne va trage ca o pârghie spre acea menire si nu vom opune rezistenţă. În acel moment nu ne vom da seama, ci vom considera că este doar un joc al întâmplării. Ideea de a scrie aceste rânduri mi-a venit când am încercat din pură curiozitate să-mi caut explicaţia numelui meu şi am fost impresionată de semnificaţia lui. Gândul meu s-a îndreptat spre primii oameni Adam şi Eva, nume care au fost atribuite de Dumnezeu şi a căror semnificaţie era:lut şi viaţă. Nu am să mai continui cu alte exemple, deoarece consider că este suficient.
Nu am să înşirui nici toate numele existente ci, consider că v-am dat o provocare pentru a vedea şi a analiza fiecare numele purtat. De asemenea suntem răspunzători în momentul în care devenim părinţi, deoarece acel nume pe care îl vom alege pentru copilul nostru, să-l ,, definească’’ şi să-l ajute pe parcursul vieţii. Puţini sunt cei care aleg cu dibăcie numele pentru urmaşii lor, de multe ori se alege numele dintr-un film sau dintr-o carte. Nu este o greşeală după părerea mea, ci trebuie să conştientizezi şi să analizezi ce va ,, purta’’ copilul tău. Numele este ca o ,, eticheta ’’, pe care nu ai cum să o schimbi când crezi că devine prea banală. Numele este comoara ta.
Îmi permit să dau un sfat celor care vor citi acest material. Purtaţi-vă cu decenţă numele primit şi daţi celor care depind de voi nume potrivite, pentru a-şi înţelege scopul pe pământ.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Felicitari autoarei. As dori sa iau legatura cu dansa, daca e posibil. Adresa mea:

    kevinwestro@gmail.com

    Mult succes in continuare!

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.