Sima, Ponta şi oierul. Şi Băsescu…

13.10.12 by

Guvernul României vrea să înfiinţeze o firmă prin care să deruleze plăţi legate de activitatea de la OLTCHIM. Se aude că madam Europa n-ar fi de acord. Cum va ieşi din această încurcătură d-l Xerox-Ponta, rămâne de văzut.

*

*    *

            Este mare agitaţie în lumea afacerilor româneşti: d-l Cristian Sima a fugit din ţară. Pare-se că a luat câteva ţepe (nepricepere?) pe piaţa FOREX şi a lăsat cu dinţii în soare diverşi cetăţeni avuţi: d-l Daniel Dăianu, d-na Irina Schrotter, d-l Cătălin Predoiu… Urmează o perioadă în care vom afla multe dedesubturi despre „lumea bună“…

*

*    *

            Ultimele sondaje de opinie privind intenţiile de vot ale românilor ne arată mari diferenţe între rezultatele instituţiilor de sondaj. Comanditarii acestora sunt pedeul şi Antena 3. Fiecare a primit ce şi-a dorit, numai românul nu pricepe pe unde-i adevărul…

*

*    *

            Comandantul cooperativei „alifia şi friptanul Kobe“, distinsul domn ex-prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu, luptă din greu ca să-şi găsească un loc eligibil pentru elecţiunile naţionale din decembrie. Dânsul e persoană fină, foloseşte nenumărate unguente şi odorizante. De ce oare? Atât de mult i-o fi mirosind şi şi-o fi puţind?

*

*    *

            Gigi Becali a bătut palma cu Crin Antonescu pentru un colegiu în sectorul 6 al Capitalei. Procentele pe care distinsul oier le va aduce U.S.L.-ului sunt, probabil, acelea care îi vor permite d-lui Xerox-Victor să-i ceară în decembrie un nou mandat cotroceanului. Racolarea distinsului antepomenit se datorează şi dragostei pentru echipa Steaua a d-lui Antonescu? Fericită îmbinare între brânza de oaie, fotbal şi politică. Propun un nou nume pentru P.N.L.: Partidul Naţional al Lactatelor.

*

*    *

            Românica va târgui coşciuge zburătoare F-16 din Portugalia. E vorba de aparate promoţie 1984 de pe vremea „distracţiilor“ portugheze din Angola şi Mozambic. Această achiziţie se va face cu aprobarea C.S.A.T., deci a d-lui Băsescu. Este aceasta o formă de a-şi arăta recunoştinţa faţă de onorabilul domn Barroso pentru sprijinul pe care acesta i l-a acordat în această vară?

*

*    *

            Echipa naţională de fotbal şi-a arătat milenara dragoste şi recunoştinţă faţă de urmaşii padişahilor, învingând echipa Turciei pe terenul acestora din Stambul. Ştefan cel Mare a avut o noapte liniştită, cu somn odihnitor…

*

*    *

            D-l Băsescu a retrimis la Parlament legea bacalaureatului tehnologic. Îi sugerăm să propună o lege a şcolii fără bacalaureat. Ar scăpa lumea de belele, că tot s-a lăudat că a fost un elev mediocru şi că nu i-a plăcut şcoala…

www.omniscop.ro 

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

 1. deniro

  Asteptam un articol de substanta despre lista Unguentului !
  Mi se pare de actualitate, mai este un pic si vin sarbatorile de iarna si romanii ar trebui sa invete sa faca cumparaturi !!
  Pentru noi ramane un mister national la ce o fi folosit seful spionilor romani “pieptenele cu dinti mici si desi” !!
  Pana una alta trebuie sa remarcam ca Bashinescu, administratorul de la Cotroceni a invins lovitura de stat si isi vede bine mersi de treaba, isi face alt partid ARD cu Unguentul si Monica in prima linie si vad ca nimeni nu este deranjat de oamenii de acolo, cam toti mafiotii cunoscuti pititi prin alte locuri sub alte decoruri.
  Scopul scuza mijloacele , dupa cum ne invata marele democrat american Gitenstin, cele 3% ale lui Jiji sunt foarte bune si daca asta e pretul pentru a scapa de Bashuinescu si clica lui securista, e o nimica toata !
  Important este ce va fi dupa Decembrie va gasi USL oameni capabili ,acum in al 12 -lea ceas, sa faca o strategie nationala pe durata medie si lunga pentru a duce Romania in normalitate .
  Mai exista in Romania profesionisti de buna credinta , oameni capabili sa se implice pentru o actiune care isi va arata efectele in viitor !!??
  Sa speram ca da, altfel… nu mai conteaza cine conduce Romania , daca a fost si este locuita din cele mai vechi timpuri si pana astazi !!
  Nihil sine Deo !!

 2. Multumesc si continuati. Ref. la cei doi A+Bc; spunemi cu cine te aduni, ca sati spun cine esti. Este bine ca incercam, dar nu avem nici, alegatori si nici alesi!
  Va salut.

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.