REGULAMENTUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ PENTRU ELEVI ŞI STUDENŢI „VASILE VOICULESCU – ARC DE SUFLET PESTE TIMP”

31.08.17 by

Fundaţia Academica „V. Voiculescu”, în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău și Asociaţia Culturală „Renaşterea Buzoiană” organizează, în ziua de 22 noiembrie 2017, cea de-a XVIII-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie Literară pentru Elevi şi Studenţi „V. Voiculescu – Arc de suflet peste timp”. Concursul este organizat în memoria fondatorului acestuia, prof. dr. Valeriu Bistriceanu. Se va acorda un singur premiu în bani, în valoare de 500 de lei. Celelalte premii, constând în diplome cărți și publicarea creațiilor, vor fi oferite de revistele ”Cartelul metaforelor”, ”Caietele de la Țintești”, ”Uscând o lacrimă” și ”Literadura”.
Lucrările pentru concurs, constând în poezie, proză, eseu, maximum 3 pagini, vor fi trimise în formă exclusiv electronică, până la data de 20 octombrie 2017, pe adresa: marinifrim@gmail.com cu menţiunea „Pentru Concursul ”. Textele vor fi însoțite de un scurt CV. și datele de identificare ale concurentului. Participă numai elevi şi studenţi care nu au debutat în volum individual. Juriul va fi alcătuit din membri ai Uniunii Scriitorilor din România, numele acestora fiind prezentate după deliberare. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie 2017, ora 10.00 la Sala cenaclurilor a Casei de Cultură a Sindicatelor Buzău. Câștigătorii vor fi anunțați în timp util.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.