REFORMA MixNight Film, comics, discuții, petrecere

08.11.13 by

Vineri 15 noiembrie 2013, 20.00
@Carol 53 București
FB event: https://www.facebook.com/events/552914061451064

20.00 Ferma animalelor (subtitrat)

“Animal Farm” este un film de animație britanic, produs în 1954 de Halas and Batchelor, bazat pe romanul omonim, alegoric și distopic, scris de George Orwell, și publicat în 1945. Orwell spunea că reflectă evenimentele care au condus la Revoluția Rusă din 1917 și apoi la era Stalin și creearea Uniunii Sovietice. Filmul a fost finanțat de C.I.A. Halas & Batchelor erau producătorii filmelor de propagandă pentru Guvernul Britanic.
Durata: 81 min.
Proiecție cu scop educațional.

Proiecția va fi urmată de discuții libere pe tema propagandei, a mecanismului politic și politica esteticii.

21.30 Lansarea revistei de comics “GREAT SNAKE”

Great Snake este o revistă lunară de bandă desenată care doreşte să invadeze spaţiul european. Vrem să creăm un colectiv dedicat formării unui stil consistent Românesc, însoţit de o platformă de recrutări şi workshopuri. Great Snake va aduce pe piaţă o revistă, dar scopul nostru este să creăm o umbrelă pentru banda desenata alternativă care doreşte să lase în urmă fanzina şi să devină un roman grafic sau un single issue de succes. Revista este fondată de Andrei Cotruț/Krank.
https://greatsnake.geeknet.ro/

22.00 Disco Shit Party cu DJ Susu & Bonjour Bonsoir

DJ Susu, pe numele său real Suerte Afortunado, este unul dintre cei mai cunoscuți DJ cubanezi. Havanez de origine și axat pe disco el a dărâmat cluburile de dans din Cuba, dar și din SUA sau Europa. Îndrăgostit ireversibil de La Bionda sau Ssion, ne promite o seară disco de mare angajament și o reprezentare a free musical style.

Bonjour Bonsoir s-a născut pe 6 ianuarie 1990 în Bucuresti. Începuturile sale au fost influențate de street art/graffiti aflându-se într-o continuă evoluție. Sound-ul său este static și repetitiv, influentat de Kraftwerk, TC Studio și alții. În seturile sale folosește diverse sample-uri din filme/povești vechi românești.

Intrarea liberă.

Un eveniment organizat de Sorin Florea & Andrei Cotruţ.

REFORMA este un mijloc de comunicare al unei comunități distincte. Reforma este transformare pentru a obține progres. Reforma permanentă este progres continuu.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.