Premii la Aman

17.12.12 by

Liceenii din Oltenia castigatori ai primei editii a Concursului de creatie literara Velivolantis organizat de Asociatia Taberna isi vor primi premiile luni, 17 decembrie, de la ora 12. Festivitatea va avea loc in sala Nicolae Romanescu a Bibliotecii Judetene „Alexandru si Aristia Aman” din Craiova, urmand sa fie distinsi elevi din Banie, dar si din Caracal, Dragasani, Orsova, Slatina, Novaci si Motru.
 
acelasi anunt si cu diacritice:
 
Liceenii din Oltenia câştigători ai primei ediţii a Concursului de creaţie literară Velivolantis, organizat de Asociaţia Taberna, îşi vor primi premiile luni, 17 decembrie, de la ora 12. Festivitatea va avea loc în Sala „Nicolae Romanescu” a Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova, urmând să fie distinşi elevi din Bănie, dar şi din Caracal, Drăgăşani, Orşova, Slatina, Novaci şi Motru.
 
Post- Scriptum: Daca doriti sa ii cunoasteti pe unii dintre laureati (nu stiu daca vremea si distanta le va permite tuturor sa vina la Craiova), va asteptam luni, ora 12, la Biblioteca Aman, in cladirea cu salile de lectura, la parter, prima usa pe dreapta.cornel mihai ungureanu
presedintele Asociatiei Taberna

www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.