Prea multă anticorupţie face rău la nervii de la cap…

24.06.14 by

După nouă ani şi jumătate vedem din plin mărţul rezultat al titanicei lupte de zi cu zi a Ciclopului cotrocean cu corupţia: aceasta stă chiar la masa lui, în persoana lui frate-su.
Trist, ba chiar macabru, este tot spectacolul ce ni se serveşte pe toate teveurile.
În esenţă, vedem cum clanul Băsescu a vrut să tragă ţeapă clanului lui Bercea Mondialu´ şi. cum cel din urmă, acum, se răzbună făcând publice înregistrări compromiţătoare.
Nu ştim dacă dl. Traian Băsescu a pus botul la şpaga de care se vorbeşte, dar faptul că de un an are cunoştinţă de faptele dlui. Mircea Băsescu şi nu a avut nicio reacţie, ne face să bănuim că haznaua este adâncă şi stă să dea peste ghizduri.
Unii vor să ne facă să credem că KGB-ul este de vină şi pentru scandalul din Polonia şi pentru cel de la noi cu Băseştii. Nimic mai fals: s-a dus KGB-ul să bage mâna în teşchereaua ţiganilor, făcându-le promisiuni pe care nu le-a respectat, mai şi băgându-i mai apoi la ţuhaus!? Adică, vezi Doamne, e rău cu dl. Băsescu, dar cea mai mare belea este cu ivanii.
Tâmpenii securisto-naţionaliste de bodegă cu muşte pe care, poate, doar prostovanii mai sunt în stare să le creadă. Bombardamentul mediatic stăruie să le acrediteze, fiind pe măsura evenimentelor.
Băsiştii sunt înebuniţi de perspectiva pierderii sprijinului de la Cotroceni. Situaţia este cu adevărat tragică în bătătura PMP-ului unde oamenii sunt îngroziţi până la oripilare de posibilitatea ieşirii anticipate a dlui. Băsescu din caruselul multiplului joc de babaroase politice.
Nebunia cu surprize la care asistăm va continua. Zăgazurile s-au rupt şi orice e posibil să se petreacă.
Va fi o vară ultracool.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

 1. Don Marino

  Basescu isi merita cu prisosinta soarta, daca e sa i se infunde. La el lupta cu coruptia s-a redus cu insfacarea coruptilor din a caror agoniseala nu s-a infruptat si el – nu cu coruptia ca fenomen sistemic. A facut din Justitie o capra pe care a calarit-o cum au vrut muschii lui, le-a luat romanilor din paine, dar le-a dat in schimb circ – si multi prosti au luat spectacolul de circ drept spectacol dramatic, au lacrimat de emotii, au juisat de placerea “succesurilor” repurtate de Basescu in lupta cu comunismul si blestemata aia de securitate. Pai cine, mai bine decat Basescu, le intruchipeaza pe amandoua, in ce au avut ele mai had?!

 2. deniro

  Toate bune si frumoase in lupta cu coruptia la nivel de varf ,cu cat lupta este mai darza cu atata coabitarea maerge mai bine ,asa ca armta e baroni pesedisti nu are a se plange prea mult. Este mai mult o demonstratiede forta a capacitatii de serviciilor impartite intre Ponta si superiorulsau in grad Basescu . Singurele lucruri care nu se schimba si asta este ingrijorator sunt mentalitatea si traditiile votantului roman de masa ,cu cat este mai saracit si mai oropsit de putere el o voteaza mai abitir .
  O fi de vina tratamentul de spalare a creierelor ale trusturilor lui Felix, Ghita si a altii,tot ce este posibil .
  Paradoxal exista totusi “reciclarea cadrelor”,sunt cateva exemple edificatoare cam prin toate domeniile de activitate ,de exemplu crema fotbalului ,Gheorghe Popescu
  ,fratii Becali ,Copos,Gheorghe Becali,Borcea(reprezentantii marilor
  cluburi) sunt la studii la Rahova si alte universitati de prestigiu,
  parlamentari si nu numai ,o gramada de oameni de afaceri , magistrati si ca
  sa incheiem apoteotic, actuali si fosti inalti demnitari urmeaza la reciclare .
  Din ultima categorie putem exemplifica Adrian Nastase, fratii Basescu si
  cred ca mai urmeaza .
  Este evident ca societatea romaneasca este intr-un puternic progres intr-o
  puternica “primenire” , deci ar trebui si votantii !
  Si cine nu se recicleaza in acest mod o face pe cale naturala , datorita
  cererii mari s-au infiintat noi capacitati pentru cimitire publice si
  private .
  Numai niste carcotasi nu pot sa vada progresele noastre !!
  S-auzim numai de bine !!

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.