Pedeleza

06.02.12 by

 

Ţara e sub nămeţi şi guvernul în comandamente dese, unde premierul face cu degetul şi cetăţenii membri povestesc ce a făcut fiecare la resortul lui. Minute în şir de trăncăneală. Rezultatul: o capitală blocată şi câteva zeci de oameni răposaţi.

 

FMI-ul ne-a inspectat, ne-a certat, l-am ospătat şi Doamnei Lagarde l-am reclamat. Adică pe şeful misiunii care e mormon şi nu bea. Păi dumnealui nu ştie că lipsa de alcool în sânge este la fel de periculoasă ca prezenţa acestuia în exces? Doar aşa se explică faptul că distinşii funcţionari internaţionali topăiau de mama focului în faţa naţiunii româneşti, care, între noi fie vorba, în afara tv-ului nu are alte preocupări.

 

De când zăpada şi-a amintit de noi şi ne-a potopit, avem parte zilnic de defilări ale primului ministru, însoţit de câţiva miniştri plus o liotă de funcţionari, care ne spun, cu feţe grave, cât de monstruoasă e situaţiunea. Doamna Boagiu şi domnul Igaş ne omenesc zilnic cu ziceri din înţelepciunile care le dau imbolduri continui. Ne toacă la melodie cu inşiruiri fără cap şi coadă de fapte ale lor şi ale subordonaţilor şi cu mărturii lacrimogene despre dragostea lor pentru Ţărişoară. Păi nu asta le e datoria legala iarna: trânta cu intemperiile? Vedem tot felul de raportări de fapte măreţe, care în lumea normală sunt fireşti, că doar de-aia se plătesc impozite pe lumea asta.

 

Şi pruna pe colivă: agramatismele domnului Igaş. Sau o fi noua lor limbă: pedeleza?

 

Ultima oră: Şi Domnul Igaş a demisionat…

www.omniscop.ro

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.