Opera Română Craiova Festivalul Internațional „Elena Teodorini” – ediția a XV-a scurtă prezentare

24.09.17 by

Opera Română Craiova organizează ediția a XV-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” în perioada 1 octombrie – 12 noiembrie 2017, care cuprinde 16 evenimente importante, care vor prilejui iubitorilor muzicii tot atâtea ocazii de a asculta nume de referință ale artei lirice și titluri de operă în primă audiție pe scenele de spectacol din Craiova.
Printre invitați se numără Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău, care va fi prezent cu spectacolul de operă „Dama de pică” și celebrul balet  „Spărgătorul de nuci”.
Un alt invitat de marcă al festivalului este Teatrul Național din Novi Sad (Serbia), care va aduce în Craiova „Omnibus Opera”, iar „Haeretica for Skaramacay”, spectacol de dans contemporan, este semnat de Skaramacay Art Factory (Italia), companie aclamată pe importante scene ale lumii.
Pe lângă organizarea unui masterclass susținut de soprana Nicoleta Ardelean, Opera Română Craiova prezintă cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu, precum și, în premieră pe scenele din Oltenia, actul al II-lea din „Tristan şi Isolda”, operă în concert. Reprezentațiile includ în distribuții nume mari ale liricii europene, invitat special al festivalului fiind tenorul britanic Ian Storey, pentru prima dată în România.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.