Micii și berea, elemente fundamentale ale scutului de la Deveselu – pamflet –

07.05.15 by

De 1 mai muncitoresc dl. Ponta se afla în călătorie prin statele din Golf. Vrea bani de la arabi. Dar, pare-se că nu-l ajută fața ca să fie convingător. Șeicii nu i-au promis nimic.
Rămas acasă, întemeietorul doctrinei fără conținut a interesului național, dl. general-naş Gabi-Izmene-Oprea a adunat niște gură -cască pe la Obor, cu promisiunea a patru mici și două beri, și le-a tinut un discurs de le-au mers fulgii. Evident, despre interesul național : dânsul și asociații susțin, ca niște parteneri loiali ce se află, guvernul Ponta și, simultan, dau ascultare și respectare ziselor Cotroceanului nemțesc. Jahwohl, Herr General!
Comentariu de cârcotaş: dl. Vanghelie, la parangheliile pe care le organiza pe vremuri de ziua clasei ce mergea în Paradis, dădea câte doi mici și o bere. De ce o fi mărit dl. Oprea porțiile? Poate că, simultan, o fi micșorat micii?
Doamna Udrea a fost mutată din Capitală la un domițil provințial. Există niște amenințări cu o infestare cu HIV la adresa domniei sale. Sau e încă un episod al guantanamizării de care pomenea dl. Băsescu?
Nea Jane Iliescu a recunoscut că a permis existența unui sediu CIA la Bucureşti. Ce l-o fi apucat pe bătrânul kaghebist să-l lovească pe dl. general Gabi taman la doctrină ? Printre mulți alții…
Om trăi şi om vide, vorba nemiticilor.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.