MANIPULARE LEXICALĂ

25.06.15 by

Clasa noastră politică contemporană a reușit performanța modială de a trimite în derizoriu greutate unor cuvinte. A fi fost senator, deputat, consilier, președintele statului, prim ministru, ministru de toate felurile, sau alții funcții de mare responsabilitate pentru destinele unei națiuni era înainte de Livoluție un titlu de onoare. Posdecembrist, deținătorii unor astfel de funcții sunt în cvasitotalitate rușinea neamului. Cei mai mulți nici nu mai au curajul să circule pe jos prin propria comunitate sau cu mijloacele de transport în comun. Cum se întâmplă în țările cu adevărat democrate, acesta fiind testul popularității și al respectului comunității. Însuși fostul președinte, una din javrele de top ale României de azi, urlă că nu poate sta într-o locuință la vedere, unde poate fi agresat ! Zilnic, astfel de ipochimene, merită să fie albite de proprii alegători !

Să nu credeți că le-a fost jenă parlamentarilor să-și voteze pensiile suplimentare ! Speciale !

Dacă tot și-au luat Parlamentul înapoi, cum declară obezul și nesimțitul Anghel Stanciu, să meargă atunci pe autofinanțare ! Nu pe banii boborului ! Tot nu au lucrat pentru națiune, ci mai mult împotriva ei ! Parlamentul e o mega afecere. Privată ! Ca și guvernul, agențiile guvernamentale, mai toate instituțiile statului, primăriile pline de neamuri și nemurele !

Senatoarea Cristiana Anghel, ce nu-și poate depăși condiția de târgoveață, declară „Parlamentul are o cotă scăzută de credibilitate din cauza presei.” Iar pensia specială e o „amărâtă de pensie” ! Nu din cauza presei, tanti-țață, ci din cauza inactivității, a hoțiilor și declarațiilor iresponsabile ! De zi cu zi.

Păi, cine o fi de vină, deținători imorali ai unor funcții nemeritate, în care v-ați făcut de râsul-râsului și ați făcut de râs Rpmânia pe toată Terra ?

Șmecherii șparlamentari nu și-au dat salarii, ci indemnizații ! În mod premeditat. Ia să fie lefegii, să-și plătească asigurările și impozitele aferente și să termine cu pensiile ! Fără acoperire ! Să intrăm în normalitate.

Altă loază parlamentară, longevivul Duvăz (fesenist ciolănar 100%), afirmă că pensia specială „nu e un exces, ci o reparaţie.” Măi să fie ! Pentru care merite ? Reparație la ce ? Pentru că ne-au plasat, de 25 de ani, țara pe ultimul loc în Europa civilizată ? Că ne fură și ouăle de sub cloșcă ? Sfidarea sfidărilor ! Să-și facă colivă din prima pensie specială ! Ca el și ceilalți ! Nerușinații ! Să vedem reacția Cotrocenilor ! Să se facă Referendum. Așa, nu mai merge ! La urne !

DNA, ANEF, DIICOT, șo pe ei !

Când un popă calcă prin străchini, toată media, rețelele de socializare iau foc ! Și e doar unul din milioanele de preoți români, care de bine de rău, fac de mii de ani educație, păstrând echilibrul națiunii, împingând-o pe scara evoluției.

Când un șparlamentar, ministru, primar, consilier, alt trepăduș al statului sau comunității locale, e prins la borcanul cu miere, furând în văzul comunității, media tace vinovată sau doar o parte a ei se agită. Unde e solidaritatea de breaslă a jurnaliștilor în combaterea hoției, în comunicarea adevărului ?
Planul de debarcare a președintelui Johannis capătă tot mai mult contur ! Cine ne speria, mai zilele trecute, cu rușii ? Fără să anunțe pe cineva, Ponta, urmașul lui Iliescu, s-a dus la Baku să-i pupe mâna lui Putin ! Așa au făcut feseniștii când l-au neutralizat și pe Emil Constantinescu&Co. Iar neamțul tace !
Nu-i nimic ! Vor mai pleca două milioane de români. Și așa au plecat cei mai inteligenți și mai muncitori. De ani buni. Vor rămâne proștii proștilor, care votează socialiștii de peste 25 de ani și tot săraci sunt, iubitorii de șobolani trădători. Până la sfârșitul veacului ! Și neputincioșii, care trăiesc din pensiile lor de mizerie sau din mila statului. Ajutoarele sociale luând proporții de masă.

De fapt, nu Ponta ne vinde / ne cumpără, ci Sistemul Cripto-Mafiot, instaurat de criminalul Iliescu ! Ponta e doar o biată păpușă. Când va veni momentul, va fi eliminat fără niciun regret din partea SCM. Așa sunt șobolanii români ! Trădători autentici ! Din neam în neam.
Premierul și-a pus piciorul în ghips. La Stambul, fentând DNA-ul ! Și l-a mai pus unul fără a fi sub acoperire luând, apoi, 14 ani cu executare ! A fugit acolo ca să aibă liniște ! I-a trimis Dumnezeu un semnal foarte puternic ! Eu îi doresc sănătate, dar la cap ! Acolo e problema ! Să se odihnească în liniște, Victoraș ! Da, știe ce liniște e la Poarta Albă ? Într-un cincinal-două cu executare își revine complet.

În România, Justiția este independentă,… de justiție !, zice amicul Că Lin, iar lelea Safta, via Dorel Pietrăreanu, citindu-mi tabletele, mi-a trimis o pertinentă analiză rimată a situației din România.

N.B. 1. Ce înseamnă un post TV retardat ! Sub acoperire. Atacă virulent renovarea casei prezidențiale și Mercedesul achiziționat pentru uzul Cotrocenilor. Să nu știe că într-o casă prezidențială se primesc oaspeți, se organizează recepții, întâlniri diplomatice ? Șobolanii presari ar vrea să arate ca un bordel sau o crâșmă ?! Așa cum m-a întâmpinat pavilionul României de la Expo Milano 2015 la restaurantul cu „specific românesc” cu personal și vinuri italiene ?!? Sau să umble cu Trabantul.
Mulți cretini mai sunt, Doamne, în România !

N.B. 2. A fost vizita oficială în Croația a prezidentului nost’. Multe mai avem de învățat de la croați ! Cinste, dârzenie, muncă, curaj, demnitate !… Un popor mic, mic, ce ne dă clase peste clase ! Mai ales clasei politice românești, repetentă de 70 de ani !

www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.