Mâna lungă a Moscovei s-a întâlnit cu tembelismul mioritic

14.06.16 by

În anii ’70 şi ’80 în politica mondială făceau furori mişcările ecologiste, mişcarea pentru pace, mişcarea statelor nealiniate. Toate au fost înființate şi au fost finanțate de la Moscova, direct sau indirect .
În anii ’90 mişcările sociale cu miresme moscovite au luat pauză. Începuse destructurarea Imperiului răului şi se închisese puşculița lui Ivan.
După anul 2000, Rusia a început să-şi revină, sub biciul neîndurător al noului țar de la Kremlin. Şi au reînceput şi preocupările ruseşti de destabilizare a omenirii. Şi-a făcut apariția Anonymus, mişcarea furioşilor şi, în general, a pornit lupta antisistem.
Oamenii care aderă la acest nou val sunt nemulțumiți de tot ce mişcă în jurul lor, de educația care se face noilor generații, de maniera defectuoasă în care funcționează sistemele de sănătate, de modul greoi în care se mişcă Uniunea Europeană cu organismele pendinte, de amestecul american în treburile lumii şi multe alte nazdrăvănii. Soluții nu au, aşa cum nici ecologiştii, de exemplu, din anii 80 nu aveau. De pildă: nervosul Joska Fischer, militant ecologist feroce, după ce a mai îmbătrânit şi i-a mai venit nițică minte la dovleac, a ajuns un bunicel ministru de externe al Germaniei, conformându-se total împrejurărilor.
Încercările de a înfiltra ceva antisisistem şi în spațiul carpato-danubiano-pontic au dat, în sfârşit, roade. Astfel, adunătura de nemulțumiți numită USB, a iesit pe locul 2 la alegerile locale desfăşurate în Bucureşti. Maimuțoii politici şi presa fomistă s-au grăbit să salute întâmplarea.
Gaşca dlui. Nicuşor Dan luptă împotriva clasei politice corupte. Asta e toată ideologia lor.
Dacă ne uităm pe rapoartele DNA sunt vreo 50 de demnitari condamnați sau în diverse faze de anchetă. Hai, or fi 80 sau 100. Mai sunt o sută de milițieni, doctori, ceva profesori, nişte antreprenori care au furat, au luat mită, au făcut şosele proaste. Deci nu este un fenomen de masă. Sunt amestecați până la 10% din parlamentari. Toți aceştia ne sunt arătați cât e ziua de lungă şi cetățeni cu spume la gură îi porcăiesc în toate felurile. Nimeni nu ne spune nimic depre recuperarea furăciunilor. De ce oare?
Cine are interesul să mențină atmosfera tensionată şi o permanentă suspiciune în societate românească? O țară instabilă este ieftină şi uşor de jupuit. Dacă mai socotim şi faptul că românii au tendința de a se vinde pe o Eugenie (65 de bani), începem să înțelegem mai mult şi mai multe.
Dl. Nicuşor Dan, cu Clotilda lui şi cu toți ceilalți sunt nişte făcături, apăruți de niciunde şi care tot acolo vor dispărea. Când a fost întrebat cine îi finanțeaza campania a dat-o cotită invocând confidențialitatea contractelor, asigurâdu-ne că cei ce plătesc nu vor nimic. Domnule caraghios , pe cine vreți să prostiți?
8 iunie 2016
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. marin

    Corect, exact şi convingător. felicitări!

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.