Malahii de centru-dreapta (III). Unguente expirate

10.11.12 by

Ce ar fi politica românească dacă nu ar exista d-l Mihai Răzvan

Omul cu alifia

Ungureanu (M.R.U.)? Cât de cenuşie şi de tristă ar fi existenţa românilor fără această floare a securismului de tip nou? Ce ne-am face fără această alifie a sufletelor obidite zi de zi de neamurile proaste din U.S.L., aceşti nemernici care încearcă să cârpească găurile rămase în urma faptelor Băsescului, Bocului şi Ungureanului? Sub generoasa lor guvernare, românii s-au pricopsit cu o cădere a P.I.B. de peste 8%, cu o scădere a veniturilor mai mare de 25%, cu închiderea a sute de mii de firme mici prin „geniala“ găselniţă a impozitului forfetar introdusă de faimosul economist Pogea, fie-i numele lăudat, măsură de-a dreptul revoluţionară, aplaudată de toţi Stieglitz-ii planetei? Ce s-ar fi făcut sărmana tărişoară fără sălile de sport, patinoarele şi parcurile de care s-a umplut mai ales România rurală? Ne dăm noi oare seama de câtă bucurie s-au umplut sufletele ţaţei Maria şi al unchiului Nelu când au văzut că prin grija partidului şi statului nepoţii care vin în vacanţă vor avea unde să bată pucul în minunatul lor cătun? Pot oare cetăţenii Romanului să realizeze ce operă uriaşă a fost construirea telegondolei de la Piatra Neamţ? Parcă văd cârnatul de autocare care îi transportă la o partidă de schi pe Pietricica. Mirific.

D-l M.R.U. ne-a spus că s-a umplut de riduri în ultima lună şi jumătate de grija poporului. Şi noi, cârcotaşi şi clevetitori nerecunoscători, îl întrebăm, după modelul radioului din Erevan: vi s-a gătat stocul de unguente?

www.omniscop.ro 

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

 1. deniro

  Sunt multe lucruri greu de explicat, ce se intampla pe plaiurile noastre mioritice,uneori logica lor e imposibil de gasit si ne fac sa exclamam :”Ce tara frumoasa ,pacat ca-i locuita “!
  Iata ceva care ne face sa fim mai optimisti, un anunt postat de un pusti pe un site de jocuri !!:
  “Om care sa stea la sedinta cu parintii pe clasa
  ROG SERIOZITATE
  Am nevoie pana luni de un om, trebuie sa para de minim 30 ani, maxim 50 si trebuie sa zica ca e unchiul meu.
  Daca e mai batran poate zice ca e bunicul meu.
  Trebuie luni la 18.00 sa fie prezent in Bucuresti la colegiul Cantemir Voda (detalii pe pm) si sa stea 1 ora/1 jumate la sedinta cu parintii. Am 15 lei, mai pot face rost de maxim 10 deci 25 lei pe treaba asta.
  Mai!Eu nu fac caterinca! E serios, am un 3 la fizica si 5 la mate (sunt la uman). !!!

  https://forum.computergames.ro/90-oferte-munca-prestari-servicii/897046-om-care-sa-stea-la-sedinta-cu-parintii-pe-clasa.html

  Poporul roman e un popor cu oameni destepti si intreprinzatori ,eu pe pustiul asta l-as pune prim ministru, are solutii la probleme !!
  O singura mirare am ,da mare ,cum draq se face ca totusi avem parte de asa conducatori !!?

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.