Lansare de carte

23.07.12 by

Luni, 23.07.2012, incepand cu orele 19.30,  la Oaia Neagra Cafe Atelier,  va avea loc lansarea cărtii “Versuri albe pentru zile negre”, Editura ZIP, 2012, autor Loredana Tudor-Tomescu.

 

Cartea a fost prezentata pentru prima data publicului vineri, 20 iulie in cadrul Cenaclului de Seara, la Biblioteca Nationala a Romaniei.

Loredana Tudor-Tomescu  este  jurnalist roman stabilit in Australia unde a initiat mai multe proiecte dedicate comunitatilor romanesti in colaborare cu DRP – Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni si Asociatia Culturala Adsum.

Autoarea a mai publicat la Editura ZIP trei carti pentru copii, “Carticica lui Tudorel”  2010, “D-aia n-are ursul coada” 2010 si “Aventurile lui Harap Alb si ale prietenilor sai nepereche” 2011.
In volumul “Versuri albe pentru zile negre” autoarea ne propune o poezie filtrata prin sensibilitatea  si reflexia feminina dublata  de ironia ascutita a jurnalistului . Dincolo de jocul sprintar de cuvinte si metafora bine construita se poate remarca   unitatea semantica a volumului in care experienta comportamentului si atitudinea poetica   este complet asimilata de forma.
Oaia Neagra Cafe Atelier – C.F. Robescu , 14 ( langa biserica Sf. Mina)

Pentru rezervari: 0215699107 / 0769488313

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.