Jazz de Mansarde 5: Spring Jazzy Night

17.04.13 by

Bucureşti, 16 aprilie: Acuarela continuă serile Jazz de Mansarde cu o mică revoluţie de jazz modern iniţiată de trei tineri jazzişti – Spring Jazzy Night. Joi, 18 aprilie, orele 20:00, muzica lor aduce în mansarda Acuarela o armonie între culoare, expresie şi sensibilitate.jjjjj

Voce:Ana-Cristina Leonte are proiecte cu Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Mihai Iordache și mulți alții şi este membră a grupului vocal Jazzappella.


Chitară:Ciprian Pop s-a perfecționat lucrând cu Sorin Romanescu având, în prezent, și proiecte cu el. A cântat și cântă cu Luiza Zan, Vlad Popescu, Nicolas Simion, Cristian Soleanu. A primit numeroase premii printre care premiul pentru cel mai bun instrumentist la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș.

Contrabas:Adrian Neacşu este membru al proiectelor: Earth Wind and Drums şi Havana Club Orchestra. A făcut parte din trupele Zgârie Nori şi Blue Nipple Boy. Printre artiştii cu care colaborează se numără şi Mihai Iordache și Ana Bancescu.

Ana-Cristina Leonte: voce
Ciprian Pop: chitară
Adrian Neacşu: contrabas
Support Artist Fee: 15 lei

Jazz de Mansarde este o platformă de muzică jazz care are loc săptămânal în mansarda Acuarela. Este un proiect care promovează, în spaţiul călduros al Bistro de Arte, muzica jazz, atât cea românească, cât şi cea străină. Ediţia a cincea va crea în mansarda Acuarela o atmosferă de primăvară cu miros de jazz modern.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.