În decembrie întindem covorul de dans la Craiova. Începe „Ministagiunea CNDB@TNC”

11.12.17 by

Centrul Național al Dansului București (CNDB) și Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova (TNC) prezintă o ministagiune de dans contemporan între 13 decembrie și 17 decembrie 2017, intitulată „Ministagiunea CNDB@TNC”.

Vreme de 5 zile vedem spectacole de dans, instalație și muzică, schimbăm idei, ne expunem unor noi forme de exprimare și ne transformăm în consecință pe scena mare a Teatrului Național, unde vor performa peste 20 de dansatori profesioniști și coregrafi români.

Vor fi prezentate patru producții și coproducții CNDB, semnate de artiști ca Mihaela Dancs, Andreea David, Simona Deaconescu și Andreea Novac, cât și un atelier de dans contemporan susținut de Andreea Novac.

Programul ministagiunii CNDB de la TNC:

13 decembrie, ora 19.00 – CounterBODY, de: Simona Deaconescu
14 decembrie, ora 17.00 – Nud de femeie brunetă, de/cu: Andreea David
14 decembrie, ora 18.30 – 37 minutes of make believe, de/cu: Andreea Novac
15 decembrie, ora 18.00 – Coregrafie de Grup, de: Mihaela Dancs
16 – 17 decembrie, între orele 11.00 și 14.00 –Atelier de dans contemporan cu Andreea Novac

Participarea la atelierul de dans contemporan este gratuită și se face prin înscriere la adresa novacandreea@hotmail.com, în limita a 20 de locuri.
“Această colaborare a venit din dorința de a dezvolta peisajul cultural craiovean. Faptul că dansul contemporan, genul acesta de exprimare, lipsește din Craiova ne-a făcut să gândim această ministagiune împreună cu Centrul Național al Dansului. Este vorba despre 4 spectacole pe care urmează să le vedeți în decembrie și pentru că unul dintre scopurile comune celor 2 instituții este implicarea directă a publicului și faptul că ne dorim să oferim niște experiențe revelatoare pentru oameni am planificat și 2 ateliere de dans contemporan gratuite, la care îi așteptăm pe toți pasionații de dans, dar si pe cei curioși să afle mai multe despre această formă de artă . Vrem să ne redescoperim și să redescoperim orașul împreună cu CNDB și acesta e doar începutul.” Vlad Drăgulescu, directorul artistic al Teatrului Național ”Marin Sorescu” in Craiova.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.