Imbold deschide oficial stagiunea spectacolelor de teatru de mansardă

16.03.13 by

București, 14 martie:Imbold, Asociația Culturală deschide oficial la Acuarela stagiunea spectacolelor de teatru de mansardă cu piesa “Insomniile… de altădată”, de Dumitru Solomon.ggggg

Prima reprezentație a spectacolului “Insomniile… de altădată”, o piesă de teatru de Dumitru Solomon, alcătuită de Mihai Lungeanu a avut loc vineri, 8 martie, în mansarda din Polona 40. Jucată de cuplul Cristi Dionise și Claudia Drăgan, piesa a captivat publicul, iar la cererea celor care nu au putut ajunge, stagiunea va fi deschisă oficial chiar cu acest spectacol.

Feedback-ul a fost atât de bun la primul spectacol, încât ne-am hotărât să pregătim a doua reprezentație mai repede decât planificasem inițial. În plus, mansarda de la Acuarela are doar 45 de locuri, așa că foarte multe solicitări de rezervare nu au putut fi onorate la spectacolul de pe 8 martie. Pregătim, odată cu deschiderea stagiunii, și alte piese de teatru special create pentru mansardă.”, a spus Alexu Toader, cofondator Imbold.

Miercuri, 20 martie, orele 20:00

Support artist fee: 15 lei

Rezervari: 0748414868, 45 locuri

Parteneri: The Public Advisors, Hello Menthol

Parteneri media: Radio Guerilla, Șapte Seri, Decât o Revistă, Feeder.ro, Modernism.ro, Metropotam.ro, HipMag, Port.ro, Artclue.net, Gingergroup.ro, Veiozaarte.ro, Orasulm.eu, DecosiEco.ro.

Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale, din România.

Pentru informaţii suplimentare:

Florina Natu

Public Advisor

Mail: florina.natu@publicadvisors.ro

Tel: 0733.300.753

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.