Ia de la Băsescu…

07.03.15 by

În urmă cu câteva zile am făcut ordine în calculator. Am regăsit un articol pe care îl credeam şters din vreo eroare. Mă bucur că nu am greşit în aprecierile mele de la sfârşitul lui octombrie. Timpul mi-a dat dreptate.
Iată textul:
*
Mai este o săptămână până vom alege noul preşedinte al ţării. Asta, deoarece nu putem trăi fără tătuc. Adică avem nevoie de cineva care sa ne poarte de grijă, fiindcă nu am înţeles că în democraţie nu avem nevoie de această reminiscenţă culturală slavă. Democraţia pentru noi este încă o taină adâncă şi de aia vrem tătuc care cu grijă să ne treacă măcar strada. Vrem pe cineva care să ne accepte câte o prostioară colectivă, cum a fost în 2004 alegerea dlui. Traian Băsescu.
Azi, dl. Băsescu, care îşi cunoaşte bine naţia sau, mai clar spus, mârţoaga pe care a călărit-o şi pe care a biciuit-o când şi cum i-au dictat năbădăile de bazedovist îmbălsămat în burbon, ne păcăleşte că o susţine pe dna. Udrea la Preşedinţia Naţiei. Nu, dragilor, nu-l interesează amărâta aia. Ea îi e utilă până duminică seară. Apropo, fostu-i soţ Cocoş e la DNA acum când scriu textul de faţă. De luni îi sunt deschise toate perspectivele (uşile) acelui loc.
Pe Domnia Sa îl interesează să respecte ceea ce a semnat cu dl. Ponta la sfârşitul lui 2012, acel pact de neagresiune. Piţula aia e garanţia sa pentru un viitor liniştit, fără DNA sau alte procuraturi. Garanţia sa şi poate şi a familiei. Pe dl. Ponta îl susţine cu toate forţele, mai ales alea ce nu se văd, ci doar se simt. Aşa, precum curentul electric.
Domnii Băsescu şi Ponta nu au nicio ideologie. Fiecare vrea cât mai multă putere. Cei doi practică o acumulare primitivă a puterii politice pe seama turmei care nu poate trăi fără tătuc. Şi ăştia doi asta îi dau. Cu niţică lămâie, că taie greaţa.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.