GALA TEATRUL NAȚIONAL CRAIOVA 2016 – EDIŢIA I

09.12.16 by

Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova are bucuria să anunțe, la final de 2016, noi proiecte culturale. După un an plin de momente inedite și de o înaltă ținută artistică, precum Festivalul Internațional Shakespeare sau Premiile Europa pentru Teatru, după un an în care ne-am reinventat și am redeschis porțile spre culisele teatrului, ne-am gândit să răsplătim publicul fidel prin ce știm noi mai bine să facem: să jucăm cu pasiune și să dăruim momente speciale. Conceput ca un eveniment deosebit, Gala TNC 2016 își propune să reunească și să răsplătească publicul fidel, artiștii, partenerii TNC, dar și jurnaliștii care au pus umărul la promovarea proiectelor instituției noastre.

Pasiunea o veți trăi alături de actorii Claudiu BLEONȚ, Iulia COLAN, Tamara POPESCU, Alex CALANGIU și mulți alți îndrăgiți actori ai Naționalului craiovean, reuniți pe scenă în seara de sâmbătă, 17 decembrie 2016, pentru a vă oferi spectacolul “O lună la țară” de I. S. Turgheniev, în regia lui Cristi Juncu.

În cadrul evenimentului, invitații vor admira lucrări de artă contemporană și pot licita obiecte-surpriză din recuzita unor spectacole reprezentative ale Naționalului Craiovean.

O altă noutate pe care o vom bifa împreună în cadrul Galei va fi acordarea de premii: artiștilor, jurnaliștilor și partenerilor de suflet ai TNC, tuturor celor care au fost alături de instituție în ultimul an, aducând astfel o contribuție semnificativă la promovarea culturii în Cetatea Băniei. Și pentru că ne-am propus să ținem cont de preferințele publicului, anul acesta vom anunța și care sunt preferații dumneavoastră.

Programul Galei TNC 2016:
18.30 – Primire oaspeți, expoziție, cafe-concert în compania artistului Bogdan Uță
19.30 – Spectacol – Premiera oficială ”O lună la țară”, în prezența criticilor din țară
21.45 – Gala de premiere a Prietenilor TNC (presă – presă scrisă, radio, tv; online – bloggeri, critici de teatru locali şi naţionali, parteneri/colaboratori, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul pentru Debut, Premiul pentru cel mai popular actor / actriță și Premiul special dedicat actorului Ilie Gheorghe).
Prezentatori: actorii TNC Anca Dinu și Marian Politic.
22.00 – Cocktail muzical și licitație. Muzica asigurată de un cvartet & DJ Jerry.
.

Prețul unui bilet pentru Gala TNC 2016: 

75 lei/ persoană
Pentru grupuri între 10 – 49 persoane, prețul unui bilet este de: 60 lei/ persoană.
Pentru studenți, pensionari și grupuri de peste 50 de persoane, prețul unui bilet este de: 50 lei/ persoană.

Partenerii TNC:

BCR
Skoda și Autec Autotechnik
ELPRECO
Saff Trading
Citynet Advertising
Agenția de Turism Mapamond 
Umbrella Media

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.