Gala premiilor Superscrieri, non-fictiuni care schimba lumea editia I

01.11.11 by

Bucuresti, 24 octombrie 2011. Juriul Superscrieri si organizatorul concursului, Fundatia Friends For Friends (FFFF) anunta ca festivitatea de premiere, GALA SUPERSCRIERI, va avea loc sambata, 29 octombrie, intre orele 19:00 – 21:30, in clubul Madame Pogany.

Din juriul condus de Vlad Petreanu mai fac parte alti opt reputati profesionisti in jurnalism si scriere creativa: Andra Badicioiu, Cristi Lupsa, Julius Constantinescu, Larisa Ghitulescu, Mona Nicoara, Petrisor Obae, Viorel Ilisoi si Vlad Mixich.

Prima editie a Premiilor Superscrieri a fost lansata in iunie 2011 si a incheiat inscrierile totalizand un numar de 213 participanti si 346 de materiale. Superscrieri 2011 ofera un numar de 5 premii mari in valoare de 500 Eur / sectiune, carti Publica si Okian, precum si un numar de 5 legitimatii de acces la atelierul de scriere creativa organizat de Decat o Revista (https://www.decatorevista.ro/storytelling/).

In plus, editura Publica ofera, in masura in care concursul va furniza material de o foarte buna calitate, publicarea in volumul Superscrieri 2011, ce urmeaza a fi lansat in librarii in perioada ce urmeaza.

Proiectul FFFF isi propune sa devina o competitie anuala, deschisa tuturor mediilor, care promoveaza jurnalismul narativ si scriitura creativa despre oameni, evenimente si momente reale, ca moduri de exprimare a puterii cuvintelor de a influenta in bine relatiile dintre oameni, de a genera schimbari de atitudini, cutume, norme.

La Gala de Premiere sunt invitati toti concurentii, juriul, oameni din presa, dar si toti cei interesati sa sustina aceasta competitie.

Pentru mai multe detalii despre Premiile Superscrieri, explorati www.ffff.ro.

#Despre Fundatia Friends for Friends

Fundatia Friends for Friends (FFFF) sustine creativitatea practica. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: expozitia Ciorne 1.0 – colectie de oameni si idei in devenire , Biblioteca FFFF – peste 1200 de carti utile profesionistilor implicati in industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care exploreaza cariere de succes, evenimentele de la Caffffe Creativa si, nu in ultimul rand, Premiile Superscrieri.

Corina Barbu, Agent of Hope FFFF

corina.barbu@ffff.ro

0732 668 170

 

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.