Fricile pedeului

17.07.12 by

Motto: „Dacă l-om mai vota, proşti om fi“

(zisele unui cetăţean al Aiudului

joi, 5 iulie 2012, pe la amiază).

            În ultimele săptămâni, pedeul şi d-l Băsescu sunt tot mai agitaţi şi mai gălăgioşi. Fac conferinţe de presă de câteva ori pe zi, răcnesc ca din gură de şarpe că în România se pregăteşte o dictatură, că s-a întâmplat o lovitură de stat. Ba, d-na Macovei a cerut eliminarea României din structurile europene. Ce mai, a venit Apocalipsa. Prin trompeta acestei doamne şi prin zgomotul făcut de tot taraful pedist, d-l Băsescu încearcă să mascheze adevăratele cauze ale stării de nervozitate a foştilor guvernanţi.

De ce or fi fiind domniile lor aşa de nevricoase şi cu aşa bâzdâcuri?

Pur şi simplu, îi înnebuneşte pierderea totală a puterii. În această direcţie, primul pas a fost instalarea guvernului Ponta. Al doilea a fost rezultatul dezastruos al alegerilor locale pentru pede şi aliaţii lor ţărănişti, verzi etc. Al treilea se profilează: referendumul de demitere a d-lui preşedinte.

După 29 iulie 2012, PDL-ul va fi scos de pe toate palierele puterii. Adică, un dezastru pentru d-l Ali Baba-Băsescu şi cei 40 de membri ai bandei sale.

Le e groază deoarece vor începe să fie căutaţi la averi, la modul fraudulos în care au folosit fondurile europene, la integritate, la neconstituţionalităţi acceptate cu 5:4 de mai multe ori de către C.C.R. ş.a.

Au făcut pe dracu-n patru să-i arate d-lui Năstase interiorul puşcăriei Rahova şi au reuşit. Or, acum sunt foarte conştienţi că-i aşteaptă „răsplata“ cu vârf şi îndesat. Mai sunt doar câteva luni până la schimbarea celor doi procurori generali. Urmaşii acestora vor fi înscăunaţi de U.S.L…

Pedeul a făcut multe rele sub „înţeleapta” comandă a d-lui Băsescu. Rele foarte, foarte mari. Au provocat de trei ani şi jumătate multe nemulţumiri. E multă treabă pentru coana Justiţica română care nu-i complet oarbă şi nici total apolitică.

Sper, d-le Antonescu, că veţi veghea să nu se declanşeze vreun val de vendetta şi de nedreptăţi. Şi mai sper că veţi putea stăpâni pe asociaţii Domniei Voastre, roşii din P.S.D. Pentru că oamenii vor conştientiza că l-au schimbat pe Michiduţă cu taică-său Mamona. Şi va fi dezastru pentru Ţara Românească…

www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

 1. deniro

  Unde-am gresit !!
  In disperare de cauza desi inca are acces ,ilegal ,la tehnica serviciilor serviciilor secrete Traian Basescu nu mai are incredere in ce i se raporteaza , asa ca vrea sa culeaga chiar el informatii de la popor .
  Asa ca pe langa multe alte lucruri, si-a deschis un nou cont de facebook unde solicita romanii sa-l lamureasca unde a gresit , ce-i reproseaza acestia !!
  A numara greselile lui Basescu se poate dovedi un lucru foarte laborios,avand in vedere cariera “prodigioasa” ,a personajului , inca de pe bancile scolii , institutul de marina s-a “evidentiat” ca informator la serviciilor armatei , ca profesionist , comandant de rang intai cum ii place sa spuna a reusit sa dea foc la 28 de nave in portul Rouen .
  Drept rasplata a fost numit la reprezentanta Romaniei la Rouen , cu misiune de agent al serviciilor de informatii externe ,unde l-a gasit Revolutia .
  Parcursul sau politic din 1990 si pana astazi cuprinde functii in ministerul transporturilor , culminind cu cea de ministru , Primar General al Capitalei si in ultimii 8 ani Presedinte al Romaniei.
  In toata aceasta perioada nu se poate gasi un singur lucru bun facut pentru cetatenii romani .
  Si-a descoperit vocatia de presedinte jucator calcand in picioare Constitutia si principiile democratice , i-a mintit pe romani ca vor trai bine ,doar ca sa-i fie lui bine !
  A hotarat unilateral ca trebuiesc taiate pensiile si salariile , a stabilit ca Romania trebuie sa se imprumute 20miliarde de euro .
  Si-a urmarit doar interesele familiei sale si ale acolitilor sai .
  A transformat-o Elena Udrea , blonda de la Golden Blitz , fosta foto model in pupila sa , mana sa dreapta ,i-a dat pe mana multe miliarde de euro chipurile pentru investitii ,bani de care s-a ales praful .
  A patronat un sistem mafiot in scopul controlului institutiilor statului si a imbogatirii prin coruptie .
  Acum tipa ca din gura de sarpe la telefoanele sale secretizate ca este lovituta de stat ca sunt atacate institutiile fundamentale ,daca el este demis !
  Poporul nu-l mai merita !
  Dar spune “daca voi nu ma vreti eu va vreau “ , exact ca Lapusneanu .
  Ce vina aveam noi , ca trebuie sa suportam un astfel de presedinte , unde am gresit, poate nu trebuia sa ne nastem in Romania !
  Acum toate speratele noastre se leaga de referendum ,speram ca cetatenii sa vina in numar mare la vot, sa voteze DA pentru demitere ,iar votul lor sa fie validat !
  Daca Basescu nu va fi demis la referendum va avea posibiltatea sa termine acest “minunat lucru’, “modernizarea statului”, iar sustinatorii lui sa se zvircoleasca si ei in chinuri, exact cum ziceau despre bolnavii carora le-au furat morfina si citostaticele!
  Deocamdata singurul efect al modernizarii statului incepute de Basescu este impartirea cetatenilor in doua categorii inegale :sustinatorii si opozantii .
  Astazi cei care il mai sustin pe Basescu provin din, profitorii regimului “oamenii de afaceri “si pupinbasistii care ori sunt prosti, nu-i duce capul sau sunt platiti!

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.