Festivalului Internațional Shakespeare

18.04.18 by

Primim pentru publicare:
Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Internațional Shakespeare, se desfășurată la Craiova în perioada 23 aprilie – 6 mai sub genericul ”Planeta Shakespeare”. Festivalul se va deschide în data de 23 aprilie, ziua nașterii și morții lui William Shakespeare, cu spectacolul ”Poveștile africane ale lui Shakespeare”, prezentat de Teatrul Nou din Varşovia (Polonia), în regia lui Krzysztof Warlikowski.

Având o binemeritată notorietate naţională şi internaţională, considerat a fi unul dintre cele mai importante festivaluri tematice ale Europei și printre cele mai importante festivaluri Shakespeare ale lumii, ediția din 2018 a Festivalului Internațional Shakespeare se desfășoară sub genericul ”Planeta Shakespeare”. Festivalul Internațional Shakespeare aduce la Craiova peste 25 de spectacole din 13 țări precum: Polonia, Marea Britanie, Coreea de Sud, Africa de Sud, România, Belgia, Franța, Japonia, Australia, Canada sau SUA.

Mai multe detalii găsiți atașat.

Pentru orice alte detalii, nu ezitați să consultați pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/shakespearefestivalcraiova
Instagram: www.instagram.com/shakespearefestival/

Monica Felea
+40746016140
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.