Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2018!

15.02.18 by

Primim pentru publicare:
*
Avem din nou nevoie de tine!!!

Spectacol de Teatru Comunitar! Oricine are peste 18 ani este binevenit!!!

Eveniment de anvergură!! Avem nevoie de tine!! Implică-te!! Vrem să lucrăm împreună!!
După succesul avut cu spectacolul ”Romeo și Julieta” la ediția precedentă a Festivalului Internațional Shakespeare, în 2016, iată că vă invităm să participați la o nouă producție!!

La invitația domnului Emil Boroghină, Directorul Onorific al Festivalului Internațional Shakespeare, regizorul Philip Parr, directorul artistic al Companiei Parrabbola din Marea Britanie se reîntoarce la Craiova împreună cu echipa sa!!

Pe 31 Martie încep repetițiile pentru un spectacol de Teatru Comunitar care va fi prezentat in cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului Shakespeare. Premiera spectacolului va avea loc în ziua de 24 Aprilie. Spectacolul va avea loc în aer liber și va fi o ocazie specială pentru oameni din orice domeniu de activitate, studenți, pensionari să devină actori, să se implice în construirea decorului și recuzitei, în realizarea costumelor, în funcție de abilitățile și dorințele fiecăruia. Vor fi patru săptămâni de repetiții și spectacole, cu o echipă română și engleză, care, avem convingerea, vor rămâne o experiență de neuitat pentru participanți. Proiectul, ce va reuni astfel câțiva actori profesioniști și oameni din comunitatea craioveană, este o coproducție între Festivalul Shakespeare Craiova, Compania Parrabbola UK, Teatrul Național ”Marin Sorescu” și Compania Teatrulescu.

În zilele de 24 și 25 februarie vor avea loc castinguri în vederea stabilirii rolurilor fiecărui participant. Se va discuta de asemenea și în privința stabilirii unui orar preliminar de repetiții în funcție de disponibilitatea participanților.

Castingurile se vor ține la Teatrul Național ”Marin Sorescu”. Vă vom aștepta sâmbătă 24 februarie între orele 11 și 19, iar duminică între orele 11 și 14 în foyerul teatrului. Castingul va consta în completarea unei fișe de prezentare, participarea la unele jocuri de grup și citirea unui text in limba română, text pe care îl veți primi pe loc. Cine dorește poate citi și un text în limba engleza.

Mai multe detalii veți putea afla în timpul zilelor de casting.

Răspândiți vestea și veniți cu toții!!
Nu ezitați să faceți parte dintr-o aventură extraordinară!!
Vă așteptăm!!!

Pentru întrebări mă puteți contacta la 0753 832878

Ramona Drăgulescu
Coordonator Proiect
Președinte
Compania Teatrulescu
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.