Eminenţa Sa Loți cel folositor la greu…

08.11.14 by

Lumea este în fierbere acum, între cele două tururi de alegeri. Unii nu pricep de ce dl. Johannis nu vrea să se televizorească alături de dl. Ponta. Alții, mulți la număr, vor să afle ce pune la cale dl. Băsescu, care de pe 30 octombrie nu s-a mai arătat populului. Vă voi spune ce cred eu. Și să dea Domnu᾽ să n-am dreptate…
Domnul Johannis evită apariția tv. deoarece nu are încă clarificată plaja suporterilor săi. După ce aceasta se va lămuri, va ști ce și cum să zică. Spre deosebire de el, dl. Ponta a luat-o cu capul înainte, ca soldatul sovietic, mânat de interesele televiziunilor prietene și de staful nerăbdător de cotroceală rapidă, interesat mai ales de împărțeala de după, când fiecare speră că fleica pe care o va apuca va fi mai mare. Aveți rabdărică. Doar avem de-a face cu o viitoare treabă bine făcută. Că așa zice şi sloganul.
Cât despre dl. Băsescu, nici nu e nevoie de domnia sa. Lucrarea este deja făcută cu temeinicie și pe nesimțitelea.
Marți după alegeri s-a auzit trilul suav al Eminenței Sale Domnului Episcop Loți Tökes, care ne-a anunțat că domnia sa îl susține, așa cum a cerut si PPE-ul, pe candidatul ACL. Nimeni nu-i ceruse așa ceva. Oficial. Neoficial? Cu siguranță că lucrurile erau puse la cale din vreme. Efectul? Enervare maximă în rândurile electoratului johannist, mai ales în Transilvania. Consecința : ezitare mare pentru turul al doilea.
Mai pe românește acum: dl. Johannis va pierde din susținătorii săi. Dl. episcop are multe fapte și ziceri antiromâneşti la activ. Oamenii, când văd că tu, Johannis, ești susținut pe față de Sarsailă, cine să te mai creadă că vei apăra integritatea țării, că vei lupta pentru suveranitatea ei?
Și uite așa, ajutorul dlui. Băsescu pentru dl. Ponta a venit cu toptanul la momentul cel mai potrivit: va scădea numărul votanților pentru ACL. Esențial. Ca să știm ce face dl. Băsescu, nu e nevoie să-l vedem, ci doar să gândim nițeluș…
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Doru Tascau

    Buna Stefane!
    Predictiile tale au fost pertinente, insa prestatia PM VVPonta, adica stilul sau, au fost proprii persoanei (putin inzestrate sau adaptate celor neinzestrati). Votul n-a fost cum si-ar fi dorit Iohannis (Johannis) adica un vot pro-Iohannis, ci unul contra-Ponta (multi habar nu au ceva depre Iohannis, dar stiu ca nu mai trebuie ales cineva din PSD).
    Sa ne urmam ciclul respiratoriu: Am ispirat, ne-am tinut respiratia, am expirat, iar acum o luam de la capat. Sa ne contemplam opera (adica, “Si cu asta ce-am facut?”).

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.