Dragi prieteni,

12.12.13 by

va invit sa fiti alaturi de Cornel Mihai Ungureanu si de actorii din distributia spectacolului-lectura “Ultimul dans al libeluluei”, in regia lui Mircea Cornisteanu, joi, 12 decembrie, ora 16. Spectacolul va avea loc la sala “Ion D. Sirbu”a teatrului si reprezinta, practic, debutul ca dramaturg al prietenului nostru Cornel Mihai Ungureanu.
Va invit sa participati la acest spectacol si sa sustineti autorul, care va fi in sala.

Spectacolul Ultimul dans al libelulei face parte dintr-un un nou proiect al TNC, Autorii sunt în sală, menit să încurajeze dramaturgia contemporană românească, din dorința de a sensibiliza regizorii aflați în căutare de texte valoroase, precum și de a atrage publicul către creația dramatică autohtonă.
Proiectul este destinat prezentării în premieră pe țară a unor texte din dramaturgia originală românească a ultimilor ani.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii Ilie Gheorghe, Mirela Cioabă, Tamara Popescu, Constantin Cicort, Geni Macsim și Monica Ardeleanu.

În aceeași zi, după spectacolul-lectură va fi lansat numărul 25 al revistei SpectActor. Primul nr. al acesteia a apărut pe 23 septembrie 2006, la inițiativa lui Mircea Cornișteanu, directorul TNC, și a fost realizat integral de Nicolae Coande. De atunci, redacția s-a îmbunătățit, iar în colegiul redacțional au intrat, pe rând, Adrian Buz, Mihai Ene și Cornel Mihai Ungureanu. Ultimii doi continuă să fie redactori și în prezent. Revista are o serie de colaboratori permanenți din Craiova, dar și din țară, și s-a bucurat de aprecierile unor personalități ale lumiin teatrale și literare.
Craiova, în care apar câteva prestigioase publicații literare sau de cultură, are, așadar, și o revistă de teatru, printre putinele din tara, și vă invit să sărbătorim prietenește apariția celui mai recent număr.

www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.