Domnule Antonescu, încotro?

11.05.12 by

            Pentru liberalii talibani (gen dl. Orban), alianţa cu P.S.D.-ul este un produs greu şi de înghiţit, şi de digerat. Este dificil de acceptat să te înfrăţeşti cu creaţiunea politică, hidoasă şi rău mirositoare, a dlui Ion Iliescu. Dar ura faţă de dl. Băsescu a făcut minuni: a îngăduit ceea ce era de negândit şi de neconceput.

            Astfel, după multe suceli-învârteli-răsuceli, ne-am pricopsit cu nepotul lui Nichipercea, cu micul Titulescu, lucrător-şef la Palatul Victoria.

            La această stare de fapt s-a ajuns în urma câtorva evenimente majore:

            1. Prăbuşirea edificiului băsist a început la 9 ianuarie a.c., când populaţia, scârbită de aroganţa acestuia faţă de dl. Arafat, a început să iasă în stradă, lăsând frica deoparte, pentru a protesta zi după zi, manifestaţiile au luat amploare, cetăţenii reamintindu-şi de toate umilinţele prin care i-a târât preşedintele şi adunătura lui de activişti U.T.C., U.A.S.C.R., spioni şi slugi incompetente.

            2. Plecarea lui dlui. Frunzăverde a fost factorul determinant în acest proces, a fost brânciul final spre prăpastie. Odată cu el au părăsit barca pedistă o cantitate apreciabilă de parlamentari, primari şi alţi activişti judeţeni şi locali cu vizibilitate.

            3. Nu trebuie neglijate gogomăniile executivului Ungureanu, un premier prea profund pentru naţia mioritică.

            4. În enumerarea mea nu voi uita să amintesc de victoria lui Hollande care, indirect, a avut influenţa sa asupra mentalului colectiv, incluzând aici pe cel al politicienilor care au simţit cum bate vântul schimbării.

            Şi a venit moţiunea de cenzură cu un rezultat previzibil pentru cine are oarecare pricepere în ale politicii: căderea ungurenilor. Pentru ei a fost un şoc puternic, ameţitor, deoarece ei nu se numărau printre cei cu o minimă îndemânare politică la cap. Din contră.

            Dl. Băsescu a intrat în corzi: unica lui preocupare a fost să găsească modalitatea prin care să-şi păstreze scaunul până în finalul lui 2014. Şi atunci, ca să nu întărâte focul, care risca să devină pârjol, l-a numit pe copia nereuşită a lui Titulescu cu normă întreagă la Palatul Victoria.

            Acesta şi-a început prestaţia tot cu nişte gogomănii. A trebuit să-i retragă pe dl. Alistar şi dna. Dumitrescu de pe lista de miniştri înainte de depunerea jurământului pentru incompatibilitate. După numire, a izbucnit scandalul despre presupusul plagiat al lui dlui. Mang. Dl. Jeffrey Franks a dat din casă cum că a doua parte a reîntregirii salariale pentru bugetari se va întâmpla în 2013. Scrisoarea către F.M.I. nu a fost publicată, similar situaţiei de pe vremea lui domnilor Boc şi Ungureanu. Treburi aparent mărunte, dar semnificative.

            Suficiente întâmplări neplăcute, care arată că avem la guvern la même Jeanette, autrement coiffée.

            Înclin să cred că dl. Orban nu se înşela în talibanismul lui. De acum, multă atenţie, domnule Antonescu! Sper că veţi realiza de-a binelea de ce şi cu cine v-aţi înhăitat.

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

 1. deniro

  Ce sa-i faci asa e la inceput ,treaba se urneste greu din loc ,mai sunt si ceva poticneli !
  Dar exista un lucru bun cu o valoare inestimabila ..speranta a mai capatat ceva culoare in obraji !
  Desigur mari minuni nu sepot face in 6 luni, cat are de trait acest guvern , daca erau macar sapte puteam spera la mai mult ,o nastere prematura dar cu succes .
  Un lucru este totusi imbucurator,sobolanii si-au schimbat culoarea ,au inceput sa se inverzeasca ,si aplica principiul fiecare pe cont propriu, scapa cine poate .
  Blejnar si Duta au dezertat in speranta ca nu avor fi anchetati si deferiti justitiei ,ca doar motive temeinice exista destule .
  Astept ca ministrii lui Ponta mai indemnati de presa mai din prorie initiaiva sa faca curatenie mai intai pe la companiile de stat ,prin stabimea de-acolo:Transelectrica ,Hidroelectrica ,CFR ,Agentia Nationala de Autostrazi si multe multe altele, si prin ministere incepand cu finantele…etc ,
  depolitizarea ,adica depelizarea tuturor structurilor administrative din teritoriu .
  Numai astea si inseamna o munca infernala .
  Obligatia esentiala consta insa in asigurarea conditiilor pentru desfasurarea corecta a alegerilor parlamentare ,dupa aceea vedem noi care pe care cum e cu talibanii si principiile !!
  Anul 2013 este un an dificil din punct de vedere financiar incepe plata imprumuturilor contractate de Basescu pentru placerea madamei Udrea ,asa ca cei care vor fi la conducere trebuie sa dea dovada de mai multa intelepciune si sa renunte la Jeanette !

 2. Din motive de siguranţă este recomandat să ţinem dreapta şi să nu trecem pe roşu!

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.