Dl. Ioan Rus, un nene cam dus

11.06.15 by

Acest domn a iritat aseară naţia, afirmând, în emisiunea dlui. Prelipceanu, pe Digi24, că afară sunt vreo 3 milioane de români activi , din care un milion sunt meseriaşi care lucrează în construcţii, cu precădere la autostrăzi şi drumuri. Aceşti oameni ar câştiga cam 1500 de euro pe lună, din care aduc acasă cam 700. Preţul acestui efort, după scăfârlia ministerială, este transformarea copiilor în golani şi a nevestelor în curve.
Cu mintea lui de ardelean adevărat, care apreciază cu pricepere profesionistă zeama de cleşte, a se citi: palinca, foarte lăudat de domnii nemitici şi fără păr de la Realitatea tv, s-ar putea să fi nimerit o bucată de adevăr. Dar asta este tocmai felia aia de adevăr care nu se spune, indiferent de situaţie.
Nenea ăsta nu a câştigat în viaţa lui o întrecere electorală. Tot timpul a luat-o în luptele pentru Primăria Clujului, ba de la badea Gyuri Funar, ba de la Piticul Atomic şi constituţionalist. A fost ministru de Interne în Guvernele Adrian Năstase şi Victor Ponta 1, ministru al transporturilor în actualul Executiv, Ponta şpe.
A fost constituent al celebrului Grup de la Cluj, alături de dl. Vasile Dâncu, maestru în sondaje nerealiste (la nişte alegeri din Basarabia a greşit cu vreo 15 procente) şi de dl. Vasile Puşcaş, fost negociator cu UE, care ne-a lăsat cu o groază de steguleţe, din grabă şi/sau niscai prostie. Flăcăii ăştia l-au săpat pe Bombonel şi i-au procopsit pe bolşevicii lui nea Jane Iliescu cu Prostănacul de hilară amintire.
Întreb şi eu, aşa, ca să mă aflu în treabă: ce-aţi făcut Domnia Voastră, domnule ministru, pentru această masă de dezorientaţi, plecaţi în migraţie la început de mileniu III, ca să nu-şi ia lumea în cap? Sau ca numărul lor să fie mai mic?
Aţi făcut un excepţional nimic. Că de nimic sunteţi din datul vostru genetic, parveniţi şi analfabeţi politici…
P. S. Dl. Ponta i-a acceptat demisia ipochimenului. Ar fi de bun simţ să-l urmeze cu grăbire. Ar fi foarte igienic şi netoxic, după atâta duhoare populistă…
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Marin

    Da, e vorba despre un impostor oficial. Nu poți face atâtea rele fără să ai spatele asigurat. Rus vine din vremurile securistice și, ca el, se vede bine, e plină ”lumea politică”. Din păcate, aceste duhuri rele nu vor pleca din această lume odată cu generațiile pe care le-au asuprit și cărora le-au furat viețile. Vor rămâne ”la butoane” prin fii lor, pentru asuprirea fiilor noștri.

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.