Crin Antonescu

17.02.13 by

            După alegerile din 9 decembrie 2012 putem sublinia un fapt interesant: înteţirea şi creşterea vehemenţei atacurilor prin presa de toate tipurile împotriva lui Crin Antonescu.

            Zisul cetăţean are meritul de a fi pus bazele useleului împreună cu d-l Victor Ponta, menţinerea şi consolidarea acesteia şi câştigarea a două tururi de alegeri (localele – în iunie şi naţionalele – în decembrie.

            Aceste succese politice s-au bazat pe larga susţinere a populaţiei din toate mediile, sătulă de împilările la care a fost supusă de guvernarea pedistă. Cei doi au meritul de a fi coagulat nemulţumiţii împotriva oligarhiei băsiste.

            Toate aceste realizări au dus la concluzia că răspunzător de toate acestea nu poate fi decât d-l Crin Antonescu, Ponta părând mai puţin implicat. Şi atunci, pe firul acestei logici de bodegă, băsiştii şi adunătura pendinte au pornit la asalt. I s-au găsit tot felul de vini, cu parfum de adevăr sau inventate, lui şi membrilor de frunte din P.N.L., au fost acuzaţi (mai mult calomniaţi) de tot felul de nelegiuiri (vezi cazul d-nei Cîmpeanu), li s-au adus acuzaţii că nu respectă pe coana Europa şi pe înalţii ei reprezentanţi (d-na Reding şi d-l Barroso) şi câte altele.

            Este evident că toată această lucrătură nu aparţine pedeului, care a ieşit sleit şi vlăguit dintr-o guvernare în care a crezut că i se cuvine orice şi că legile trebuie respectate doar de către căţei, lor, vulturilor, fiindu-le permis orice. Tot atât de adevărat este că mecanismul are mai multe componente, atât interne cât şi externe, firele lui nevăzute ducând cu claritate în Dealul Cotroceniului, adică la d-l Băsescu. Acestea toate se întâmplă deoarece acestui domn nu-i place liniştea şi concordia pe care cică şi-ar dori-o îi displace profund. Este un lucru ştiut din lumea haitelor şi a găştilor de vagabonzi: dacă vrei să distrugi ceva, atacă-l pe cel mai reprezentativ. Or, în cazul României de azi, cel mai de seamă reprezentant al useleului este d-l Crin Antonescu.

            Încercările d-lui Băsescu de a găsi un prezidenţiabil în rândul taberei domniei sale care să-i ţină piept în competiţia electorală din 2014 uselistului şef au dat greş în mod evident. Şi atunci, dacă ai mei sunt slabi, să-i rupem pe oponenţi.

   www.omniscop.ro                                                                                                                   

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.