Comunicat de presa

03.03.14 by

Institutul Cultural Român, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Adsum – Editura ZIP, cu suportul Ambasadei Republicii Coreea la Bucureşti, au plăcerea de a vă invita la lansarea cărţii:

„Te rog ai grijă de mama” de Kyung-Sook Shin.

Romanul, câştigător al „Man Asian Literary Prize 2011” , best-seller internaţional, apărut până acum în peste 20 de ţări, este primul roman coreean modern publicat în România.
Evenimentul va avea loc vineri, 7 martie 2014, orele 13:00, la Institutul Cultural Român, Aleea Alexandru, nr. 38, sector 1, Bucureşti şi va fi urmat de o Recepţie dată de Ambasada Republicii Coreea la Bucureşti.

Intrarea se face pe baza de invitaţie!

Întrucât locurile sunt limitate, vă rugăm ca, persoanele care au fost contactate telefonic, să confirme participarea până pe data de 04.03.2014, iar persoanele care doresc să participe la eveniment dar nu au fost contactate de niciunul dintre cei trei promotori ai evenimentului să solicite o invitaţie la adresa de mail evenimenteculturale1@gmail.com până pe data de 03.03. 2014, orele 23.59. Rezolvarea solicitărilor făcute prin e-mail se va face în funcție de numărul de locuri rămase disponibile.

Cartea va putea fi achiziționată de la standul amenajat în holul ICR . Prețul este de 20 lei.
Cărțile destinate protocolului pentru mass-media vor fi distribuite pe baza legitimației de serviciu.

Vă mulțumim.

Echipa Evenimente Culturale
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.