Act the Gap – Alexandra Ivanciu

19.06.15 by

Galeria Centrul Artelor Vizuale – multimedia center vă invită marți, 23 iunie, ora 19.00, la vernisajul expoziției Act the Gap – Alexandra Ivanciu.

Pornind de la un studiu al tipurilor de reprezentare a femeii în istoria artei și continuând cu un studiu al stereotipurilor existente în societatea contemporană, expoziția “Act the Gap” dorește să atragă atenția asupra dimensiunii problematice pe care o presupun standardele de frumusețe și comportament în ceea ce privește femeia contemporană. Demersul este construit pornind de la experiența și observarea propriei persoane, apoi extins la o analiză socio-culturală a normelor impuse, ce creează diferențe majore de gen și impun numai două mari categorii: masculin și feminin (în această ordine).

“Act the Gap” reprezinta lucrarea de licenta a Alexandrei Ivanciu, absolventă a departamentului Foto-Video, din cadrul Universității de Arte București. Practica sa artistică este o fuziune între performance, video și sunet și are ca subiect principal traiectoria corpului între problematicile sociale și politice în societatea contemporană.

Strada Biserica Enei nr 16
Program: Marți – Vineri: 15.00 – 19.00
Sâmbăta: 14.00 – 18.00
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.