A venit primăvara

15.04.15 by

Pe 12 aprilie a fost Paştele ortodox cu câteva zile libere. A fost lumea în vacanță. Dl. Johannis s-a dus în Madeira, dl. Ponta pare-se că a fost în America, dl. Tăriceanu şi-a dat cu părerea pe la Antena 3. Madame Bica va avea arest la domiciliu ca și dl. Cocoş. Zâna anticorupției (dna. Kövesi) a fost la Bruxeles cu MCV-ul de care nu putem scăpa din cauză de corupție. Mercenarii Gâdea și Badea sunt și ei în State. În rest au fost mai puține accidente auto ca-n alți ani, poliția rutieră a dat 17.500 de amenzi.
În noaptea Învierii am văzut imagini de la Moscova cu dl. Putin. A început să albească și arăta obosit. Nu-i merge bine deloc. În ziua de Paști oamenii lui au tras cu tunul în Ucraina. Așa,  ca să nu uite lumea de ei. Occidentalii încearcă să aplice acordurile de la Minsk, dar Ivanii le pun bețe-n roate.
Am răsuflat ușurat. Chiar mi s-a luat un bolovan de pe suflețel.  În sfârșit,  dna. Clinton ne-a anunțat că intră în alegeri, din partea democraților, cu susținerea dlui. Obama. Va fi un mare chix cu multă distracție. Cucoana e mare meşteră la datul cu mucii în făsui. Va fi contracandidată de clanul Bush, prin fostul guvernator de Florida, Jeb. O vor juca în picioare.
Cel mai important lucru întâmplat în ultimele zile: a venit primăvara. 
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.