A fi sau a nu fi !

16.03.16 by

În Moldova de Est (R. Moldova / Basarabia) au loc atacurile finale ale coloanei a V-a, infiltrată de Moscova de-a lungul timpului. Am asistat neputincioși, noi cei din Moldova de Vest&celelalte provincii românești, la chinurile trezirii conștiinței de neam și țară a fraților despărțiți, periodic, de trupul țării. Unii ne-am implicat în procesul de apropiere între cele două entități naționale, dar nu poți face reunirea cu tancul. Asta au făcut-o sovieticii, așa cum o fac urmașii lor. Prin Ucraina și alte părți.
Multimiliardarul Plahotniuc, aflat, după cum susură unii, în serviciul țarului Putin, a fost refuzat de președintele Timofti pentru postul de prim ministru. Criza ia amploare. Scaunul președintelui se clatină. Chișinăul fierbe ! În sate, însă, e o liniște blagian-siberiană. Aerul dintre Prut și Nistru miroase a alegeri anticipate și a praf de țară !?!
Între timp, euro a ajuns la 22,50 lei moldovenești, iar rubla la 29 de bani ! Către ce vrei să te îndrepți, moldovene ?

P.S. În România, guvernul Cioloș a terminat planificarea la fiecare minister. Începe și evaluarea bugetarilor. Dacă se aplică criteriile europene rămânem fără funcționari. Nu va fi ușor. Sistemul mafiot român va ataca la baionetă. Euro s-a mai îngrășat cu câțiva bănuți ! Totul e sub control ?!?
S-a descoperit secretul lui Borcea-Casanova. Prezervativul cu pereți gonflabili și telecomandă universală. Pentru toate calibrele. Lista de așteptare e lungă iar posesorul e cu inima țăndări ! Parcă am fi la grajdul comunal de la Chițoc. Ce pâine bună pentru posturile tv !
E clar, în Norvegia nu-i de trai. Auzi, să nu-ți poți bate copiii ! (În România 63% dintre parinți își bat copiii, concluzionează studiile.) Nu poți să-ți bați nici bărbatul ? Sau invers ! Acum înțeleg de ce nu fac parte din U.E. !?! Nici migranții nu se prea înghesuie la un asemenea nivel de civilizație.
Vine al doilea val al iernii. Primul a fost light. Să vezi cum se inflamează știriștii tv la cel anunțat de INMH pentru acest weekend !
Temperaturi polare de -13 grade pe scara lui Celsius !?! Nici temperaturile polare numai sunt cele de odinioară !
Toate bune.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.