„Aparatele noastre au valenţe spirituale. Faptul că ele vindecă este un efect secundar.”

06.06.12 by

interviu cu dl ing. Eugen Bîrgăoanu, general manager al S.C. Xposed Media S.R.L.

 

Când boala îşi face apariţia în corpul nostru primul impuls e să ne îndreptăm atenţia către medicina alopată (convenţională), uitând de terapiile naturiste atât de benefice pentru întregul organism. Despre acest gen de terapii şi despre cum aparatele bazate pe fluxuri energetice ne pot reda sănătatea aflăm în rândurile următoare de la cel care a inventat astfel de dispozitive, dl ing. Eugen Bîrgăoanu.

REP: Când a apărut pe piaţa de specialitate societatea pe care cu onoare o conduceţi şi căror persoane le sunt adresate aparatele despre care vom discuta în cele ce urmează?

  

E. B.: Preocuparea pentru aceste aparate benefice pentru sănătate a apărut înainte de 1990. În 1993, ne-am constituit ca şi societate. Aparatele noastre au la bază o idee distinctă faţă de ce înseamnă medicina la ora actuală. În general, când descoperă că au o boală oamenii s-au obişnuit să meargă la un doctor de medicină convenţională. Medicul prescrie un medicament pentru ca durerea să treacă. El urmăreşte să combată efectele. Cauza trece de cele mai multe ori neobservată (deoarece nu există o abordare holistică, profundă). Când iei un medicament eşti anesteziat. Nu mai simţi durerea, deşi în corp problema continuă să existe.

 

Statistica bolnavilor cu afecţiuni foarte grave ‒ cancer, SIDA, sifilis etc. ‒  a scos în evidenţă un aspect foarte straniu. Toţi pacienţii respectivi au avut un lung istoric de boli, din ce în ce mai grave, pe care le-au „tratat” alopat. Cineva a avut o simplă candidoză şi a tratat-o alopat; după un timp, a făcut tricomonas pe care a „tratat-o” tot alopat. I-au apărut apoi herpes, papiloma, ambele tratate alopat, iar în final au evoluat în sifilis sau cancer la prostată. Statisticile despre care vorbim arată clar că acest mod de a privi lucrurile nu rezolvă problema, ci o împinge la un nivel mult mai profund şi tot mai greu de tratat.

 

De fapt, boala e un efort al organismului de a-l echilibra, după cum spun cercetătorii în domeniu. Organismul vine şi reechilibrează totul, iar subconştientul controlează mii de procese simultan, care au loc în corpul nostru de-a lungul timpului. Dacă boala (cauza afecţiunii) este supresată prin medicamente care vizează doar simptomele, ea se va transforma în cele din urmă în ceva mult mai grav, chiar incurabil.

 

Ce alternativă avem? Abordarea holistică. Termenul „holism” a fost făcut cunoscut de Samuel Hahnemann, cel care a introdus homeopatia în rândul ştiinţelor medicale. El a definit şi termenul de holism, şi pe cel de alopatie. În holism problemele se pun diferit; mai precis, medicul ştie că în tine există o energie care caută în permanenţă un echilibru şi datorită acestei capacităţi de a echilibra totul tu descrii tabloul problematic, iar medicul îl recunoaşte şi îţi dă un remediu care stimulează organismul în direcţia pe care inteligenţa o vrea.

 

Aparatele noastre sunt construite în acest sens. Ele stimulează organismul şi forţa vitală în direcţia către care ea ar vrea să se ducă. Semnele sunt diferite prin ceea ce se înţelege vindecare în medicina alopată. În medicina alopată, boala se înfundă şi se duce către un nivel din ce în ce mai grav; în holism, boala este scoasă la suprafaţă, adică din organe este împinsă spre periferie, spre muşchi, piele sau oase. Acestea sunt considerate sisteme periferice pentru că tu poţi duce boala pe picioare, tolerând durerile de rigoare, şi te poţi reechilibra. Însă, dacă ai ciroză sau dacă ai cancer, alopat nu mai poţi face nimic. Toate aparatele noastre sunt construite pe baza acestei idei: de a amplifica forţa vitală. Folosindu-le, nivelul de vitalitate creşte foarte mult.

REP: Cum îi ajută aceste aparate pe cei care au boli despre care medicii cred că sunt incurabile? Să încercăm să vorbim pe rând despre fiecare aparat creat de dvs.

 

E. B.: Însăşi ideea aceasta de boală e cumva greşită. Nu există boală, ci există om bolnav. Şi fiecare bolnav are ceva particular. Să dăm un exemplu. Să luăm primul aparat care se numeşte MIND SYNERGY MILLENIUM şi care e un dispozitiv de stimulare mentală. Sunt nişte stimuli auditivi şi luminoşi. Practic, aparatul duce creierul într-o stare modificată de conştiinţă, alfa, teta, beta, în funcţie de programele pe care le face un subiect cu aparatul. Toate acestea sunt emisii electromagnetice, nişte semnale denumite unde cerebrale, care indică în medicină nivelul de implicare a creierului şi starea noastră de conştiinţă, de la 12 hertzi în sus se consideră că suntem în starea beta, adică în starea de veghe. Atunci când citim, când mergem, când conducem maşina suntem în starea de veghe, între 12 ‒ 16 hertzi. În timpul unei alergări sau al unui efort deosebit frecvenţa aceasta creşte. În momentul în care frecvenţa scade sub 12 hertzi, suntem în zona alfa şi se produce ceva ciudat, de aceea se şi numesc stări de modificare de conştiinţă pentru că în mod obişnuit niciun adult cu ochii deschişi nu mai trăieşte aceste stări alfa. Să luăm în considerare un copil, când are doi ani este în delta, când a depăşit patru ani peste 85% din timp este în alfa. La un adult nu se mai petrec astfel de stări. În momentul acela, din punct de vedere psihologic spiritul critic moare. Spiritul critic funcţionează în mod inconştient. El împiedică informaţia să ajungă într-un strat foarte profund care se numeşte memorie de lungă durată. Memoria de lungă durată, afirmă specialiştii, este omniprezentă, omnipotentă, omniscientă şi comunică mereu cu planul fizic. În interiorul nostru există o structură care nu e în corpul fizic şi la care avem acces permanent, pentru că ea comunică întotdeauna cu structura noastră grosieră. În momentul când creierul este echilibrat, noi comunicăm cu această memorie, iar ea transpare în planul fizic. Forţa vitală se amplifică astfel foarte mult. Conform direcţiei forţei vitale despre care am discutat, la fiecare persoană apar diverse influenţe. Întotdeauna aceste echilibrări generale sunt pozitive. Ele sunt o tendinţă naturală de-a noastră. În cadrul unui astfel de aparat apare o stare de vid în momentul în care se reechilibrează emisferele cerebrale, apare o stare de linişte şi o comuniune cu această memorie de lungă durată.

 

REP: Poate acest aparat să prevină anumite stări care duc inevitabil la degradarea sănătăţii?

  

E. B.: Scopul nostru fundamental e să regăsim acea scânteie divină care există în noi. Să ne regăsim natura noastră divină. Nu ai cum să îl cauţi pe Dumnezeu în afară, dacă nu îl găseşti mai întâi în tine! Nu ai cum să iubeşti pe cineva, dacă nu te iubeşti mai întâi pe tine! Regăsirea este interioară, iar când apare acea stare de linişte interioară aceasta devine un precursor spre realizarea stării de bine, de echilibru. În realitate, toate aparatele noastre au valenţe spirituale, faptul că ele şi vindecă este un efect secundar. Colaborăm cu un medic din Franţa. Acesta a făcut nişte experimente extrem de interesante. A măsurat semnalele care apar pe creier. În mod obişnuit, acestea sunt de ordinul microvolţilor. Atunci când creierul este echilibrat semnalele care apar la nivelul lui sunt de ordinul a sute de microvolţi. Pot ajunge chiar şi la o mie, ca şi cum gândul pe care l-am emite este de o sută sau de o mie de ori mai puternic decât în mod obişnuit. Ulterior acelaşi doctor, în urma unui experiment efectuat pe un om sănătos, s-a gândit să experimenteze eficienţa aparatului pe un om bolnav. Astfel, dacă pe un om sănătos îl linişteşte şi îl reechilibrează, să vedem cum reacţionează acelaşi aparat asupra unui bolnav aflat în comă. A folosit programele de energizare în cazul unor bolnavi, trei la număr, aflaţi în comă şi în mai puţin de 12 ore bolnavii au ieşit din această stare. Cert e că efectele sunt extrem de puternice. Au fost persoane cărora după o singură şedinţă le-a dispărut bâlbâiala, au început să vizualizeze aura, le-a reapărut vederea după hipermetropie. În esenţă, aproximativ toţi parametrii organismului nostru revin la nivelul optim. Puterea de judecată, memoria, factorul de inteligenţă, toate acestea cresc.

 

REP: Să vorbim şi despre un alt aparat dintre cele patru pe care le produceţi!

E. B.: Un alt aparat este BIO SYNERGY, un dispozitiv care transmite informaţii organismului uman, acesta începând să-şi producă singur propriul aur. Ideea este următoarea: organismul uman este o uzină, un microcosmos care are capacitatea să producă orice în interiorul său. În mod normal, în organismul nostru ar trebui să se găsească de toate. De pildă, am încercat să măsor cantitatea de aur, dar e atât de mică încât nu poate fi detectată. De ce este atât de important aurul? Deoarece au fost găsite numeroase mărturii şi desene în vechile temple incaşe, care atestă faptul că preoţii din acea vreme foloseau aurul pentru a-şi rafina trăirile spirituale şi pentru a-şi dezvolta anumite capacităţi spirituale. Erau longevivi şi foarte sănătoşi. Mai mult, un biolog american a avut curiozitatea să studieze câteva mumii incaşe şi a descoperit că pe suprafaţa interioară a craniului densitatea de aur era atât de mare, încât osul cranian era conductiv, ca şi cum ar fi fost depusă peliculă de aur în timpul existenţei sale în acel loc. Atunci s-a întrebat cum de a fost posibil aşa ceva. S-au descoperit nişte artefacte care au evidenţiat că se folosea un amestec din grafit şi pulberi de aur şi se făcea un gen de meditaţie la care erau conectaţi ca la un fel de materie. Cantitatea de aur din corp creştea atât de mult încât se putea remarca şi în oase. Aparatul nostru este construit pentru a fi mult mai eficient decât scrierile din antichitate, dar porneşte de la acestea. Ca urmare a informaţiilor transmise de dispozitivul nostru, corpul începe să îşi transmită aurul lui propriu. În 1962, un biolog francez a luat Premiul Nobel pentru că a descoperit că metalele care se găsesc în organismul nostru nu au nicio legătură cu mineralele pe care le găsim în scoarţa terestră. În noi există nişte proteine care simulează metalul respectiv astfel încât metalele care se găsesc în corpul nostru sunt vii, organice şi au o altă structură decât metalul amorf, cristalin, pe care îl găsim în scoarţa terestră. Însăşi ingurgitarea de metale este foarte nocivă pentru organism, iar acesta le respinge. Singura modalitate este să faci organismul să-şi producă singur metalul care îi lipseşte. Problema e că orice metal, în afară de aur, are efecte secundare dacă se depăşeşte o anumită cantitate. În alchimie se spune că toate metalele sunt obţinute din aur prin impurificare. Deci cândva, toate metalele au fost aur. Ideea e că amplificând aurul procesul acesta alchimic din noi începe să revină la normal. Folosind acest aparat, în decursul a patru ‒ şase săptămâni aurul devine detectabil în sânge. Fiinţa umană devine mult mai rezistentă. De regulă, când se trezeşte forţa vitală aceasta caută să echilibreze lucrurile pe calea minimei rezistenţe. Minima rezistenţă presupune să dormi. Există scrieri întregi despre cum să ne refacem sănătatea dormind. Când apare senzaţia de somn este necesar să te culci, iar când te vei trezi vei constata că te simţi mai bine şi mai sănătos. Aparatul acesta reglează calitatea somnului, creşte speranţa de viaţă şi contribuie la tratarea multor afecţiuni. Efectele sunt cumulative şi se observă în timp. Acest aparat a fost folosit de acelaşi doctor francez de care aminteam anterior pe un pacient care suferise un accident vascular cerebral. În urma acestei afecţiuni pacientului cu pricina i-a dispărut simţul adaptării în momentul în care trecea de la poziţia orizontală la cea verticală, iar când se ridica din pat avea lipotimie, adică leşina trei ‒ patru minute. Din această cauză de circa opt ani nu s-a mai ridicat din pat. Avea tensiunea vasculară mărită. După ce a utilizat acest aparat trei zile, persoana s-a ridicat din pat, a constatat că i-a dispărut tensiunea ortostatică şi nu a mai suferit leşinuri. A continuat să utilizeze BIO SYNERGY, fapt care l-a făcut să se simtă din ce în ce mai bine, devenind din nou un om normal.

 

REP: Să vorbim şi despre cel de-al treilea aparat!

 

E. B.: Este un aparat care ne protejează de radiaţiile nocive, acele radiaţii electromagnetice dăunătoare corpului nostru. De asemenea, acest aparat te face şi mai rezistent în faţa radiaţiilor solare şi durerilor. Sunt mulţi pacienţi care după ce au folosit acest tip de aparat mi-au declarat că nu au mai avut de suferit de pe urma durerilor de la stomatolog. În mod normal, faptul că trăim pe suprafaţa pământului ne face să fim mult mai influenţaţi decât credem de radiaţia telurică. În anii ’50, un matematician, Otto Schuman, a postulat că datorită faptului că există Pământul, care este un bun conducător de electricitate, se creează o cavitate rezonantă, precum un condensator. Şi orice descărcare electrică de pe această planetă creează un fel de frecvenţă rezonantă pentru cavitate. Matematicianul a spus că această frecvenţă este de 7,83 hertzi. În anii ’60, când au început misiunile spaţiale, americanii au realizat că această frecvenţă este atât de importantă încât lipsa ei produce nişte tulburări patogene permanente, inclusiv micşorarea masei musculare la nivelul inimii, atrofierea unor ţesuturi etc. Atunci au introdus generatoare pe această frecvenţă pe toate navetele care se depărtau de Pământ la mai mult de 20 de kilometri. Prezenţa acestei frecvenţe face ca sistemul nostru să fie imun la perturbaţiile exterioare. Testele noastre făcute la Facultatea de Electronică din Bucureşti au scos în evidenţă că dacă un om vorbeşte la telefonul mobil sau porneşte cuptorul cu microunde aflat lângă el, creierul său se desincronizează în câteva fracţiuni de secundă. În momentul în care poartă cu el acest aparat ‒ VITAL PROTECT‒, în maximum zece secunde creierul se reechilibrează şi revine la forma iniţială. Dacă poartă cu el în permanenţă aparatul de protecţie, nu mai are loc niciun fel de desincronizare a creierului. Să menţionăm, de pildă, cazul unui doctor din Vâlcea, care a luat de la noi un astfel de aparat, VITAL PROTECT. M-a sunat după aproximativ trei luni şi mi-a spus că soţia lui, datorită faptului că foloseşte acest aparat, nu a mai resimţit nicio durere în urma implantului stomatologic efectuat într-o clinică de specialitate. De asemenea, nu mai avea nici dureri de spate şi îi dispăruseră şi tulburările de ciclu menstrual. De remarcat, aşadar, că efectele acestui aparat sunt cumulative.

 

REP: În continuare, să prezentăm cititorilor noştri şi cel de-al patrulea aparat pe care îl produceţi.

 

E. B.: Este vorba despre aparatul ATLANTIS care face parte din categoria aparatelor radionice. Fenomenul pe care l-am descoperit era următorul: făceam nişte analize stohastice pe culturi de bacterii, pentru a vedea dacă există vreo predictibilitate în evoluţia acestora. Am constatat că dacă luam doar câteva picături din mediul lor de cultură şi le puneam în zone electromagnetice se modifica întregul comportament al bacteriilor. Practic, dacă avem două particule cuantice pe care le separăm ‒ ducem una la un capăt al Universului, iar pe cealaltă la celălalt capăt al Universului ‒ şi manifestăm o acţiune asupra uneia, ei bine, acţiunea se manifestă instantaneu şi asupra celeilalte, ca şi cum nu ar exista distanţă între ele. Aceasta este radionica! Ea structurează mental o conexiune cu cineva de la capătul celălalt al lumii, cu care are în comun doar o amprentă biologică. Radionica este o formă de materializare a unui gând, a unui circuit de acord etc. Mintea noastră este omnipotentă, doar că nu se focalizează numai asupra unui gând. În subconştient există foarte multe idei inoculate, care „te atacă” şi care blochează ideea de prosperitate, pentru că ele sunt cvasipermanente şi funcţionează continuu.

 

REP: Unde se pot găsi aceste aparate despre care am discutat în numărul trecut şi despre care discutăm în momentul de faţă?

 

E. B.: Ele sunt prezentate pe site-ul nostru www.aimgroup.ro. Avem şi o editură care se numeşte Vidia şi care promovează lucrări ştiinţifice şi modalităţi de dezvoltare interioară, de spiritualitate. Colaborăm cu numeroşi distribuitori, iar preţurile aparatelor noastre sunt între 75 şi 380 de euro. Aceste aparate sunt lucrate manual, nu au nevoie de consumabile şi trebuie să ţinem cont că sănătatea costă.

 

REP: Spuneţi-mi cel puţin cinci argumente pentru care cititorii noştri ar trebui să îşi achiziţioneze cel puţin unul dintre aparatele pe care le aveţi!

 

E. B.: Spre deosebire de orice medicament alopat aparatele noastre au efecte eminamente pozitive. Nu există efecte adverse. Fiecare pas pe care îl faci folosind aceste aparate înseamnă îmbunătățirea vitalității tale! Folosirea acestor aparate te conduce la înțelegeri spirituale profunde asupra vieţii, lucru care, după opinia mea, este cel mai important. Dumnezeu există în noi şi echilibrează lucrurile în permanenţă! Aceste aparate sunt uşor şi plăcut de utilizat şi, mai ales, nu simţi nicio durere atunci când le foloseşti. Experienţa în sine este plăcută, ca să nu mai vorbim şi de rezultatele pe care le vei obţine în urma folosirii lor! Ca orice terapie holistică, te ajută la creşterea nivelului tău de înţelegere în plan spiritual. Conştientizezi care a fost cauza bolii după ce ţi-ai rezolvat problema. În plus, aceste aparate sunt diferite de medicina alopată.

 

REP: În momentul în care folosesc aceste aparate, pacienţii pot lua şi medicamentele prescrise pentru afecţiunea lor de către medicii specialişti în medicina alopată? E nevoie să ţină vreun regim alimentar, sau să urmeze o dietă? Pot fi folosite aparatele de către toţi membrii familiei?

 

E. B.: Dieta ajută întotdeauna, ea fiind recomandată şi celor care nu au probleme de sănătate. Folosirea acestor aparate ale noastre nu interferează cu niciun medicament sau tratament alopat. Aparatele pot fi folosite de toţi membrii familiei, mai puţin BIO SYNERGY, pentru că acesta conţine în interiorul său nişte pulberi care se structurează după cel care foloseşte primul aparatul. Iar această structurare are loc în funcţie de câmpul energetic al fiecărei persoane.

 

REP: Vă pregătiţi pentru lansarea unor noi aparate cât mai curând?

 

E. B.: Lucrăm acum la mai multe produse care au la bază ideea de dezvoltare umană şi pe cea de rezolvare a unor probleme dificile, cum ar fi renunţarea la tutun, succesul financiar, chestiuni care ţin de reprogramarea mentală, etc.

www.omniscop.ro 

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.