VOTUL mai tare ca VODCA !

05.12.14 by

„Comisia Electorală Centrală anunţă că sîmbătă, 29 noiembrie 2014, la ora 19.00 va avea loc lichidarea matriţelor şi nimicirea buletinelor de vot rebut.
Scrutinul parlamentar din 30 noiembrie 2014 va fi monitorizat de circa 4000 de observatori.
Comisia Electorală Centrală organizează sîmbătă, 29 noiembrie 2014, o întîlnire cu liderii partidelor politice înregistrate în calitate de concurenţi electorali şi cu candidaţii independenţi la alegerile parlamentare din acest an.
Comisia Electorală Centrală atenţionează concurenţii electorali şi mass-media că în ziua alegerilor şi cea precedentă ei agitaţia electorală este strict interzisă.”
Acestea au fost ultimele știri pe care le-am primit de la Comisia electorală din Chișinău, în seara încheierii campaniei electorale pentru parlamentarele din R. Moldova (parte a Moldovei noastre străbune dată întreagă urmașilor de Ștefan cel Mare).
O zi plină de întâmplări strașnice ! Cea cu buletinul uitat acasă (la Moscova ?) de generalul Voronin, fiind plină de semnificații.
Consumul de vodcă a atins, se pare, cote paroxistice în anumite regiuni „autonome”, dar, de ce să nu recunoaștem, nu numai acolo. Aa auzit declarația de tot râsul a unui astfel de alegător, care vota pentru gazul rusesc, care e mult mai ieftin ! Ce înseamnă să nu fii informat ?
Diasporá a aprins fitilul, atât la Moscova, unde prezența activă a miliției rusești, a demonstrat „grija” față de alegătorul moldovean, cât și în țările de peste Prut. De unde începe Uniunea Europeană. Leagănul civilizației moderne și contemporane a lumii. Râmâne ca boborul să facă restul.
Sunt alegeri ce hotărâsc destinul fraților noștri rupți de țară, prin mișelescul pact Ribbentrop-Molotov. Invadați de cohorte sovietice, ce se cred aici de la începutul lumii. Trimiterea prin siberii a patrioților și mancurtizarea (cumpărarea de conștiințe) unor autohtoni s-a făcut cu mijloacele clasice ale manipulării.
Transnistria și Găgăuzia fiind exemple clasice pentru această parte a fostului imperiu comunist sovietic.
Am semnale de la prietenii mei, că tinerii vor face diferența la aceste alegeri.
Coaliția proeuropeană va câștiga alegerile, dar asta nu înseamnă sfârșitul luptei pentru un loc în Europa unită.
R. Moldova se află într-un stadiu de dezvoltare economică mult mai bun decât România la vremea ei, în ciuda multor dificultăți.
Fererastra e deschisă de Occident cu ambele mâini.
Depinde doar de frații noștri moldoveni cum își gestionează aceste uriașe avantaje și vor face pasul decisiv spre țara-mamă și casa europeană.
Întoarce-te, române !

E timpul !
Toate bune.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.