SINISTRA ROMÂNEASCĂ tot mai SINISTRĂ !

07.04.14 by

SINISTRA ROMÂNEASCĂ tot mai SINISTRĂ !

Tot mai mulți s-au prins că Băsescu – Voiculescu – PSD sunt de fapt mână în mână. Și nu de ieri, de azi. De la începutul Republicii a III-a.
Fiecare a avut misiunea mimării unei anumite doctrine politice, pentru ca cei din afara FSN-ului (=PCR) să nu mai aibă loc de manifestare pe scena politică. Am avut de-a face decenii întregi cu o lupta politică de fațadă.
Teatru ieftin, care să țină masele populare în priză. Și în fața televizoarelor, ca să nu iasă prin piețe !
La famiglia FSN, mascată în tot felul de blănuri (PSD, PC, UNPR, PP-DD, UDMR, PDL, mai nou PMP + alți pui în creștere) defilează ca victorioasă la alegerile din acest an. Știu că oricine va câștiga tot de-ai lor sunt.
Comuniștii / uteciștii de bază de ieri sunt, iată, democrații de vază de azi !
Ei sau urmașii politrucilor partidului unic (rubedenii de toate gradele); Deveniți peste noapte de toate culorile. Am scris despre aceast scenariu al dalmațienilor. Acum 23 de ani. Într-un ziar local ACȚIUNEA. Mă uit la pagina îngălbenită de timp și constat că a fost îndeplinit la virgulă. Doar tehnicile de manipulare au devenit mai subtile și diversificate.
Cu Iliescu, Năstase, Voiculescu și Băsescu în frunte, Sistemul a tot păcălit boborul ! Pe rupte ! La fiecare patru ani.
Fie că a fost sau nu Duminica Orbului !
Constantinescu a fost un accident, PNȚ-CD-ul fiind rapid neutralizat, în 1997, de gașca PD condusă de Traian Băsescu. Cine își mai amintește ?
Câți mai știu cum a fost destructurat PSDR-ul lui Cunescu ? Adevărata stângă democratică românească ? Au vrut să radă și PNL-ul, inventând formațiunea artificială PD-L. O parte din cei infiltrați, din timp la liberali, au explodat la comanda tătucului. Manevra nu a reușit decât parțial și pe termen scurtși atunci acum s-a trecut, pe față, la distrugerea dreptei românești reale.
De ce trebuie distrus Partidul Național Liberal ?
Răspunsul e foarte simplu. Pentru că este singurul partid ce nu face parte din Sistemul politic comunisto-securist-mafiot amintit. Sistem atât de bine pus la punct în 1990. Cu ajutorul minierilor și a înfloririi democrației originale ! Altfel, ar fi stat „în tribune” câțiva ani. Până se înfiripa democrația în România.
Câtă dreptate au avut revoluționarii timișoreni ! Dar cine să-i asculte !?! Așa că, avem democrație în curs de dezvoltare tip IIiescu&echipa de „disidenți”! Apăruți și ei la comandă, după 1985. Glasnosti, prestroika ! Aplicată în fiecare zi, prin transformarea frecventă a Constituției în hârtie igienică ! De către Justiția independentă, CCR, CSM, DNA, ANAF și brațul înarmat. Serviciile speciale !…
Între timp, aflăm oficial (neoficial știam de mult timp, datorită puținilor câini de pază ai democrației, cei mai mulți fiind bine dresați), că tot soiul de neveste / soți, fiice / fii, nepoate / nepoți, cumnate / cumnați, mătuși / unchi, verișoare / veri și alte rubedenii dalmațiene se află în funcții grase de conducere ale statului, la autoritățile locale sau la firmele căpușă. Și fură. Pe scurt, încrengături de tip mafiot. La nivel național sau local. Justiția lucreză, dar la comandă externă și punctual ! Să nu lovim în ai noștri, tovarăși !
La indicațiile de la Cotroceni srl, doar unora li se arată pisica cu ridicări în direct și procese fără de sfârșit. Spectacole de mare efect la mulțimea de gură cască. Cătușe, mascați, pistoale, declarații sforăitoare, democrație, Justiție … cu doi-trei ani cu suspendare ! Nu aud de averi confiscate, de recuperarea miliardelor de euro furate !
USL-ul, un proiect greu de închipuit, pe care l-am înțeles de la bun început, fiind absolut necesar României, a eșuat, reușind doar câteva dintre proiectele propuse a fi realizate pănă în 2016. Cauza ? Atacurile mediatice de zi cu zi și vânzările / cumpărările de sub tarabele politice.
Traseismul a fost și este cheia menținerii la putere a Sistemului.
Sistemul îl arată, acum, insistent cu degetul pe Antonescu ! Uită un singur lucru ! Antonescu nu este prim secretarul PNL-ului ! Acolo este o echipă de conducere, pe care el a consultat-o de fiecare dată ! Democratic.
Se fac tot felul de afirmații că liderul PNL a dat la pace cu Băsescu ! O minciună de mari proporții. Reluată ceas de ceas ! Când de fapt coabitarea perfectă, în ciuda certurilor, regizate perfect, este între Băsescu și marioneta Ponta. E mai mult decât suspect e că nicio televiziune nu face analize interminabile, gen Bianca, și să se întrebe: De ce a ieșit PNL-ul de la guvernare !? De la ciolan !?! Se ferește să pună asemenea întrebări. Doar acuză, insinuant, fel de fel de fapte și gesturi ale liberalilor. Care este, de fapt, realitatea ? Guvernau liberalii cu adevărat sau erau trași în piept de „aliați” ? Aproape toate televiunile par roșii ! Și nu m-ar mira să fie așa !
Cum PNL nu a ascultat de sirenele pesedisto-udemeriste, o nouă conservă securistă, manechinul Tăriceanu, a explodat. Fără efecte spectaculoase, cum trăgeau nădejde șobolanii ! Atunci, trădătorului liberal i-a dat oferit pe tavă o funcție grasă, ajungând, în 48 de ore, al doilea om în stat (!). Asta da, democrație ! Văd că este tras cu forcepsul pentru a-l înlocui pe Antonescu ! Să nu rămână cu leziuni grave ! Urmează explozia altor infiltrați de prin organizațiile județene liberale. Cu misiunea de a rupe hălci întregi.
Partidul Național Liberal pârâie din toate încheieturile !
Ce declară liberalii: „Partidul Național Liberal vrea o Românie puternică și se va bate pentru ea ! O Românie puternică, în viziunea liberală, înseamnă trei lucruri: o democrație reală, funcționarea corectă a instituțiilor statului și români puternici – cu venituri normale, perspective economice și stabilitate ! O Românie puternică nu se poate construi pe minciună, demagogie și impostură. Partidul Național Liberal poate construi o Românie puternică, cu români puternici într-o Europa unită și stabilă !”.
Găsim multe răspunsuri în cele de mai sus. Mesajul e corect !
Mulți nu știu că liberalii au mai avut reușite ! În timpul guvernării liberale, între 1876 și 1888, România a obținut Independența (1877), România s-a transformat în regat (1881), s-au modernizat structurile economice rezultând România modernă ! Să nu uităm contribuția esențială la realizarea României Mari. Sau a dezvoltării României în perioada interbelică. Și de ce nu, progresul economic înregistrat în timpul scurtei guvernări liberale 29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008.
Sistemul cripto-comunist a învins din nou ! Prin pulverizarea USL-ului !
Democratizarea reală a țării se amână sine die ! Troica Iliescu-Băsescu-Voiculescu exultă ! Televiziunile și-au dat arama pe față atacându-l furibund pe liberali și susținătorii lor. Zi de zi. Non stop.
E limpede că șobolanilor roșii le e, totuși, frică de Antonescu ! Oare de ce ? Doar pentru că nu face nimic de capul lui ? Pentru că orice decizie a PNL se ia de întreaga echipă de conducere, iar poporul trebuie obișnuit cu dictatori tip Ceaușescu sau Băsescu ?
Demisul național nu se lasă și speculează orice pas greșit al PNL-ului. Oricum, Băsescu rămâne cel mai mare ciolănar postdecembrist. Cu acte în regulă. Probleme mici doar cu cele ale Flotei, ale casei din Mihăileanu și alte vânzări anterioare, „realegerii” din 2009, alegerii-impuse a Ebei, mai nou cu bucățica de pământ fertil de la Nana …
Bas

Abia aștept procesele în care va fi chemat anul viitor ! Pușcărie cât mai multă, câte o zi pentru fiecare din cei 7,4 milioane ! Ciuruiți la Referendum. Pușcărie absolut meritată ! Dacă va învinge Dreapta !?! Cea autentică, nu cea cu unguente uteciste sau valsatorul predenian !
Normal, Antonescu va câștiga. Din orice poziție ! Totul e să candideze ! Am mai spus-o. În ciuda sondajelor securiste, care au plusat până la aiureala: „Crin nu intră în turul doi.” „PNL-ul în cădere liberă !” Cum poți crede că PNL are susținători tâmpiți, care să nu-și dea seama de manipulările Sistemului cripto-comunisto/mafiot al lui Iliescu-Băsescu-Voiculescu ?
Depinde doar de unitatea PNL și a mesajelor clare, pe care trebuie să le dea. Am văzut că, uneori, au mari probleme în ale comunicării. Și consilieri (unii, infiltrați !?!) extrem de slabi ! Mesajele să fie puține și repetate obsesiv. Cum face, spre exemplu, PSD-ul cu sintagma „Vai, vai, vai ! USL nu s-a rupt, așteptăm PNL-ul înapoi !” Când lucrurile sunt foarte clare. Se vede de la o poștă jocul perfid.
E necesar un mesaj ca al venerabilului Rațiu. Ceva de genul: Vreți mai bine în România, mergeți cu PNL ! Nu vreți, votați în continuare FSN – PSD – PC – PPDD – PMP și UDMR srl + alte mărioare !
Ce va ieși din această luptă ? Vom vedea. Dacă n-ar vota analfabeții, în ale politichiei, ar exista certitudini. Dar așa, când pentru o găleată mulți își vând țara, neamul, ogorul …și apoi strigă după ajutoare, nu se știe !
Demisul național e de un tupeu fără margini ! Vrea să fie premier să repună țara pe șine. Pe care a trimis-o în criză cu bună știință. Se face că nu știe că țara e repusă, deja, pe șine. Numai că a umblat la locomotiva USL și a avariat-o grav, încercând asasinarea mecanicului PNL în timpul mersulu ! În înțelegere deplină cu șobolanii din PSD, PC, UNPR și UDMR srl.
Ce ne facem cu astfel de javre, doamnelor și domnilor ?

Devenim liberi cu adevărat după 25 de ani de la Revoluția confiscată sau continuăm cu Sistemul mafiot instalat de PCR și vajnica securitate prin FSN cu zecile de partide surogate și prin infiltrarea a mii de conserve prin partidele istorice ?
Aceasta e întrebarea anului !

Până după Sărbătorile pascale, părerologul GSM tace.De weekendul viitor, iepurașul vine cu noi pagini de jurnal paranormal:
COME CHIAMARE, COME SE DICE ?
Toate bune.
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

*