Scrisoare

01.02.12 by

Dragi prieteni,

Sambata, 21 ianuarie, peste 100 de iubitori de arta s-au intalnit la vernisajul expozitiei Pitoresc, de Irina Botea si Nicu Ilfoveanu. Toti cei prezenti s-au putut bucura de o parte a Romaniei pitoresti, condusi fiind de Nea Nelu, cel care a avut rolul de calauza prin satele parasite si povestile din Apuseni.
Materialul video prezentat la vernisaj, dar si pozele care alcatuiesc expozitia au prins viata intr-o excursie a celor doi artisti in Apuseni. Desi pornisera de la ideea de unei lucrari despre culegatorii de fructe, cei doi l-au intalnit pe Nea Nelu (Ioan Parva, ghid local si scriitor pentru revista turistica Romania Pitoreasca), care i-a condus prin sate si le-a facut cunoscute povestile locului.
Fragmente din aceasta excursie, care relateaza in imagini povestea unor locuri uitate, pot fi vazute in exclusivitate la Anca Poterasu Gallery, situata pe strada Plantelor, numarul 56. Expozitia foto-video, cu vanzare, este deschisa pana in data de 2 martie.

Atasat gasiti cateva poze din timpul vernisajului, precum si lucrari din expozitie si capturi din documentar. Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie!

O zi frumoasa,
Stefana

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.