SCAUNELE

16.06.12 by

Calicia are un presedinte, si un premier.Amandoi vor sa reprezinte Calicia.

Primul zice ca drept sa o reprezinte are numai el.

Al doilea spune ca reprezentarea ar trebui impartita. Calicia sa fie reprezentata cand de presedinte, cand de premier, in functie de reprezentarile care se cer reprezentate.

Constitutia, act care reglementeaza reprezentarile, este clara pentru ochii presedintelui, si ambigua, pentru cei ai premierului.

Curtea Constitutionala, care ar trebui sa dea bastonul de maresal reprezentantului, este banuita ca este oarba, ca orice justitie impartiala, si ar putea incurca persoana indrituita.

Modul cel mai elegant de transare a cestiunii, dupa mine, este ca onor Calicia  sa fie reprezentata de ambii candidati la reprezentare.

Sa hotarasca gazdele presedintelui si premierului, Marele Licurici European,   cui ii dau scaunul, si tuiul, de reprezentant.

Exista trei posibilitati:

  1. 1.       Nu se ofera niciun scaun.  Efect: Raman amandoi in pozitie de drepti in fata ordinelor Licuriciului European.
  2. 2.       Se ofera un singur scaun, fara niciun nume pe spatar. Efect: Raman amandoi in pozitie de drepti in fata scaunului, asteptand  ordinele aceluiasi Licurici.
  3. 3.         Se ofera un scaun nominalizat. Efect: este intrebat marele licurici de peste Ocean cine primeste  tuiul sa se aseze pe scaun.  Aici e aici: daca nominalizarea scaunului difera? Cine se aseaza pe scaun? Se declanseaza oare al treilea razboi mondial? Al scaunului ?

Omenirea a fost amenintata in istoria ei de :  dinozauri, asterozi, draci, razboaie, boli, apocalipsa, etc. Iata ca a  aparut un nou pericol: sa fie amenintata de un nume pe un scaun.

Oameni buni,

Cand mai oferiti un scaun, scrieti pe spatarul lui si cine isi face treaba de pe el.

 Altfel toate apele si isopul nu ne vor spala de cat rahat inghitim, chiar si pentru un scaun de toaleta lipsit  de numele celui care isi face scaunul  de pe el…

 

13 iunie 2012

( zi de salariu )

www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.