REVISTA ,,CLIMATE LITERARE” MERGE ÎNAINTE !

04.05.15 by

Dragi prieteni și colabolatori

Am spus deseori și în scris și verbal că ,,revista Climate literare, este o lucrare plăcută lui Dumnezeu și nu va muri’’. Și iată că am avut dreptate, căci în câteva zile vom avea bucuria de a vă transmite, atât în format electronic cât și tipărit, primul număr pe anul 2015 ( anul opt de la apariție), număr ce l-am realizat prin chetă publică de la oameni, încă de bine, de pe aceste meleaguri cărora le mulțumim și le rămânem recunoscători într-o slavă fără fine.
Mai mult de cât atât, vă informăm că începând cu numărul următor revista va vedea lumina tiparului sub egida, onorantă și ziditoare, a Ordinului Arhitecților din România – filiala Muntenia Vest – Târgoviște, al cărui președinte, arhitect Dumitru Barbu, a spus un Da hotărât intempestivei și timidei mele solicitări, în acest sens.
Suntem siguri că noua facilitate, cu care Pronia a hărăzit revista ” Climate literare”, va fi de bun augur și că aceasta va merge înainte, din ce în ce mai ,,agreabilă și interesantă’’ cum, de altfel, a și fost caracterizată. Așa să fie.

Târgoviște- 2 Mai 2015
Ion Iancu Vale
Director fondator
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.