Ponta, Bute şi Mandinga

29.05.12 by

Ponta, Bute şi Mandinga

D-l Ponta continuă guvernarea sa cu bâlbâieli. Săptămâna trecută d-l

Ponta

colonel numit în fruntea Inspectoratului de Stat pentru Construcţii s-a gândit că ar putea fi salvatorul d-lui Adrian Năstase. Şi a emis o hârtie care doar a încurcat suplimentar lucrurile, accentuând suspiciunile privind afacerile necurate ale lui Bombo. D-l Ponta l-a demis după mai puţin de o săptămână. Ce l-o fi apucat pe apevist să se bage? E teatru ieftin pentru deturnarea opiniei publice? E tragere de timp, pentru că se apropie prescripţia faptelor? E pur şi simplu prostie? Probabil că este ceva din toate acestea. Bravo, d-le Ponta!

 

* * *

D-l Bute a luat rău de tot bătaie. Nu o fi fost antrenat destul? L-o fi lovit

Bute

suficienţa din cauza atâtor laude aduse aşa-zisei sale invincibilităţi? O fi ieşit din garanţie, expirând? Vom afla în perioada următoare. Bravo, d-le Froch!

 

* * *

 

Băieţii de la echipa naţională de gimnastică au luat câteva medalii la

Koczi

campionatul european. Au înveselit atmosfera. Bravo, d-le Koczi!

 

* * *

 

Echipa feminină de handbal a luat-o rău de tot de la micuţul Muntenegru, la vreo 11 goluri. Jenant! Bravo, d-le Voinea!

 

* * *

 

Mandinga a cucerit locul 12 la Eurovision. Vocea ei a părut un mieunat leşinat

Mandinga

pe lângă ceea ce a putut emite suedeza din Maroc. Bravo Majestăţilor Lor din Suedia şi Maroc!

 

* * *

 

Politicienii unguri din U.D.M.R. sunt pricepuţi foc în meseria lor. Nu s-au băgat pe faţă în scandalul cu Nyiro. Au dat ajutoare discrete la organizarea parangheliei când încă erau la guvernare. A fost de acord cu toate cele puse la cale tot Guvernul României, în frunte cu „patrioţii“ M.R.U. şi Diaconescu-Externe.

Cu câteva zile înainte de programata întâmplare, U.D.M.R. a emis un comunicat în care a precizat sec că nu va participa la circ.

Nu am un atac de xenofilie, dar oamenii chiar se pricep la politică.

Urmarea a fost de râsul curcilor. Miliţia a urmărit un lădoi gol, dar cu urme de

Szalasi

cenuşă. Prefectura Harghita a atacat în contencios o adeverinţă de înhumare prost completată, iar pecemiştii hotărâţi se jurau pe toate limbile că duminică poetul Nyiro va fi înhumat orice ar fi. Despre persoana în cauză s-a aflat că făcuse politică horthystă şi szalasistă, fiind antisemit. Şi totul s-a potolit şi s-a încheiat cu o simplă pomenire în cimitirul din Odorheiu Secuiesc.

La alegerile locale din 10 iunie vor fi multe surprize. Una va fi furnizată de comunitatea maghiară, unde în lupta electorală sunt trei partide ungureşti: U.D.M.R., P.C.M. şi partidul lui Tökes. Bravo lor că sunt vioi şi neliniştiţi!

 

* * *

 

D-l Cristian Mungiu, cu filmul „După dealuri“ a luat la Cannes trei premii. Bravo

Cristian Mungiu cu stelele lui

juriului!

www.omniscop.ro 

 

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

 1. Iulian Caragea

  Superb, articolul! Scris cu dezinvoltură şi ironie caragialiană. (Încât, pe alocuri, refrenul ar merge şi “Bravos!”) Iar titlul ducându-mă cu gândul la “Racul, broasca şi o ştiucă”, a lui Donici.
  O satiră fină a malignei noastre mentalităţi fanariote.

  Bravo, domnule Bazilescu!

  J. C.

 2. deniro

  Vocea ei a părut un mieunat leşinat pe lângă ceea ce a putut emite suedeza din Maroc! Asa ceva !!
  Asta e tot ce v-a impresionat la fata noastra din Caracal ,(despre care mama ei afirma dintr-un impuls inexplicabil ca e inca fecioara), mai avea putin si se dezbraca complet intr-o jertfa pentru tara si popor !
  Eurovisionul s-a transformat intr-o mare porcarie la care binenteles trebuia sa ne aducem si noi contributia ca doar suntem experti in asta !
  Ma mir ca intaiul priceput la toate din capul statului nu a invitat-o la Cotroceni sa-i ocorde o distintie pentru activitatea in slujba tarii !
  Din gresela in gresela la victoria finala zice un stravechi proverb , asa ca Ponta nu poate face exceptie ca doar e de-al nostru !
  O “mica” diferenta intre ministrii guvernului Ponta si fostii exista , unii erau analfabeti,ceilalti sunt susceptibili de plagiat !
  Daca ne uitam mai atent am aputea constata ca plagiatul nu este o noutate , atata timp cat in Romania nu mai exista preocupare la nivel de stat , resurse pentru cercetare ,pretentia unor lucrari originale devine exagerata !
  Norocul nostru cu Goagal, Google, ca ne mai putem informa !!!
  Filozofia la nivel national in acest domeniu a fost de altfel bine fundamentata de clarvazatorul nostru presedinte nostru actualmente in functie :tara are nevoie de tinichigii auto , chelneri si barmani ,scoala romaneasca scoate tampiti,iar doctorii romani pun diagnosticul gresit !!
  Am pierdut 20 de ani din viata cu speranta de libertate, democratie ,civilizatie,un nivel de trai mai bun , o societate fundamentata pe valori si ne-am trezit ca am inlocuit partidul unic si cizmarul , cu organnul si marinarul !!
  Bravos natiune ,halal sa-ti fie !

Leave a Comment

*