Păstorul nostru stimat

01.08.11 by

Am visat azi-noapte că Becali, Gigi Becali era preşedintele nostru stimat care se uita la noi preocupat. Şi dl.preşedinte era supărat foc pe noi, pe popor. Ne păstorea profund dezamăgit, total scârbit. Cică nu driblăm cine ştie ce, la marcaj suntem un dezastru, nu suntem războinici, nici măcar ai întunericului, necum ai luminii. Ne împărţea, totuşi, în mărinimia lui, câte o hârtie de o sută de euro. Trecea pe lângă noi pe stradă, ne întindea bancnota şi ne zicea: „Bă, hahalerelor, asta e ultima pe care o mai vedeţi de la mine. Ultima, bă, hă-hă-hă!”
Apoi, preşedintele nostru stimat şi pre(a)ocupat ne evalua şi ne spunea cum ne va vinde el ca pe oi. Pe cei mai bătrâni îi va da triburilor de canibali dintr-o junglă din Oceania. „La ciorbă de oase cu voi, hahalere bătrâne! Hă-hă-hă!” Pe ăia de vârstă mijlocie îi va vinde şerpaşilor din Nepal. Doar pe cei tineri îi va tranzacţiona mai pe-aproape, prin Europa, la un preţ mai de doamne-ajută. „Ca pe oi vă vând, bă! ne ameninţa el vesel. Iar cu banii câştigaţi cumpăr 273 000 de kilometri pătraţi de teren. Inclusiv terenurile de sub bazele NATO le cumpăr, bă, zdrenţelor!”
M-am trezit de dimineaţă speriat, stresat, ruşinat. Pe stradă era o ceaţă groasă. Poate din cauza asta nu-l vedeam pe păstorul, pe preşedintele nostru stimat, preocupat, supărat… Hă-hă-hă!

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

*