Pariu pe Prietenie

03.04.12 by

Pariu pe Prietenie
Umorul definește starea de sănătatea psihică a omului, supapa prin care ies dezgustul, nemulţumirea şi supărarea. Nu-i de mirare că umorul de calitate a devenit o artă, arma ironiei fiind, nu o dată aspru sancţionată de autorităţi. Libertatea maximă într-o societate este umorul fără îngrădire şi ne place să credem că societatea de azi a ajuns la această stare. Umorul este oglinda în care cel vizat se poate observa şi are ocazia de a se corecta cu zâmbetul pe buze (în cazul în care deține ceva interior numit conştiinţă).

Pariul pe Prietenie de duminică, 8 aprilie 2012, ora 18:00 , îşi propune o ediţie de umor şi nu numai. Invitaţii vor fi: Vacanţa Muzicală (Radu Pietreanu, Mihai Napu şi Cristi Pup), lansare volum Gânduri şi Cânturi – autor Radu Pietreanu – prezintă Clara Mărgineanu, Ovidiu Mihăilescu, Viorel Gaiţă, Mihaela Scarlat, Laurenţiu Ghiţă, Alex Turcu, Sorin Teodoriu și Ștefan Ciobanu.

Vă aşteptăm la Mojo Club, Bucureşti, strada Gabroveni nr. 14, punct de reper Bd. I. C. Brătianu, vis-a-vis de Magazinul Cocor.

Intrarea liberă şi nu se fac rezervări telefonice.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

*