MANIPULAREA CONTINUĂ !

03.10.14 by

Premierul Victor Ponta, creația artificială a șobolanilor roșii, a afirmat marți, că va da declarații la DNA, în dosarul Microsoft, dacă va fi chemat de procurori. „Mă duc și spun tot ceea ce știu.”
Hai, că-i tare ! Din presupusul ofițer acoperit 007 apare turnătorul ordinar 000 ! Și plagiator ! Pe deasupra !
Pus să servească cauza, VVP declară că totul vine de la … Cotroceni. Să nu știe că serviciile americane i-au pus cartoful fierbinte în traistă !?! Ale noastre servicii secrete s-au făcut, din, nou, de cacao ! Au ținut afacerea sub preș. Cred că de aia a plecat, instantaneu, Meleșcanu spre ciolanul prezidențial !
Vom vedea aplicată cunoscuta tehnică a tergiversării practicată, decenii, de Parlament și Justiția independentă ! Manechinul a declarat, senin, că pentru o asemenea bagatelă, ridicarea imunității parlamentarilor incriminați în Microsoft, nu convoacă Senatul lui ! Brusc parlamentul „democratic” intră în vacanță, doar după câteva zile de muncă „intensă” ! Cică, avem alegeri prezidențiale !
Ce vrei rușine mai mare, dacă până și capii învățământului fură ! Vă dați seama pe ce mâini s-a aflat educația neamului ?
Cât despre Abramburica, implicată în monstruozitatea Microsoft, sunt aproape sigur că a semnat ceva acte. Ca primarul ! De Dan Nica nu mă mir, dacă până și la Romfilatelia a acceptat implantarea unei „rândunici”, ce a transformat emiterea mărciil poștale românești într-o afacere veroasă, terfelind la greu imaginea României. Acum, colonel Critinuca e deconspirată, deși știam demult ce hram poartă: https://www.cotidianul.ro/filatelista-cristina-popescu-il-devanseaza-pe-robert-turcescu-248110/,
John Perkins, autorul bestseller-ului Confesiunile unui asasin economic, declară, în exclusivitate pentru același Cotidianul că modelul asasinilor economici, descris în cartea sa, a fost folosit şi în România, de companii precum Bechtel sau Chevron.
Candidații oficiali au strâns în total peste 7,1 milioane de semnături ! La care se adaugă semnăturile pentru cei care nu au reușit să-și depună candidatura.
Să vedem câți cetățeni se prezintă la vot !?! Să nu fie, cumva sub numărul celor care au semnat ! Dar cum pe listele electorale sunt trecuți mai mulți alegători decât are țara, se va vota cu sârg și spor !
Vorba prietenului meu George Filip, poet total, din recenta sa creație
„SĂ-I TRAGEM UN GAUDEAMUS
……………………………………………………………
partide … cu sacul, deputaţi, senatori
n-avem preşedinte în fruntea prostimii
și totuşi – din viaţă nu-i bine să mori.”

Apropo ! Până și străinătatea a sesizat că nu avem niciun prezidențiabil credibil. Turcii ne-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat. Ne dau un fanariot. Bun, bun și ieftin, ieftin ! Chinezii sunt și ei pe fază, însă coreenii din nord au o ofertă mult mai tentantă. Ne oferă o sosie letală !
Culmea ! Pe buletinul de vot la prezidențiale pe prima poziție va fi … Kelemen Hunor, iar pe ultima … Vadim-Corneliu Tudor ! Să moară Rudotel, nu alta ! Ce-i viața asta, tovarăși !
Manipularea continuă !
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.