Malahii de centru-dreapta (IV). Băiatu´ lu´ Mona din Copou

25.11.12 by

Uitându-se pe sondaje, golanii de campanie ai M.R.U.-ului probabil că au intrat în panică văzând cum căuzaşul lor, cu A.R.D.-ul lui cu tot, se duce tot mai jos. Pare-se că procentajul lor se scrie doar cu o cifră, ceea ce însemnă că există o şansă pentru noi să nu intre ei în Parlament. Le trebuie 8 procente.

Au stat, au cujetat şi mintea un răhăţel le-a ouat: au decis să-l „umanizeze“ pe împricinat, că prea părea scorţos şi constipat românilor. Şi i-au creat o „legendă“ (parcă aşa-i zice la ei la unitate): că în liceu cânta pe la nunţi întovărăşit cu lăutari mai tuciurii ai Iaşiului; că familia i s-a oripilat când a luat cunoştinţă de modul în care juniorul făcea nişte „bani de buzunar“; că împreună cu patru colegi de generaţie zdrăngănea rock.

Toată această poveste nu face decât să ne arate că minciuna asociată cu tromboneala fac casă bună cu dl. profesor M.R.U.

Cum crede domnia sa că putem noi înghiţi găluşca servită cu atâta lipsă de gentileţe? Pentru că este ştiut că, în calitate de membru al C.C. al U.T.C., tânărul în cauză se afla sub o permanentă supraveghere a „tovarăşilor“. Aceste „libertinaje“ ar fi fost imediat oprite prin înştiinţarea familiei, fapt care ar fi avut consecinţe asupra carierei lui viitoare, indiferent care ar fi fost aceea.. Dacă ar fi adevărat că a cântat la nunţi, înseamnă că primea şi bani pe care statul nu lua impozit. Pentru că şi pe vremea de dinainte de 1990 orice producţie de parale era impozitată. Deci ne aflam în faţa unui flagrant caz de evaziune. Sau poate îşi achita cu conştiinciozitate luni dimineaţa, răguşit de la muncă, dările aferente câştigurilor din duminica respectivă? Mai ştii?

Crede cineva că poate fi înghiţită această ticluială? Ce ar fi zis „tovarăşii“ dacă ar fi aflat că tânăra lor speranţă utecistă bântuia cârciumile Iaşiului cu vioara şi ţambalul după el? Ce elemente de educaţie socialistă transmitea pretinsul tânăr model colegilor lui de generaţie?

Din toate aceste considerente rezultă ideea că tânărul M.R.U. ducea o viaţă dublă, de mică puşlama a Iaşiului. Toate acţiunile sale ne arată că acesta avea comportamente la limita moralităţii bolşevice, ceea ce nu putem crede nici în ruptul capului. Gura târgului ar fi aflat imediat despre atari năzbâtii care nu puteau fi ascunse pentru că existau sute de martori şi s-ar fi lăsat de îndată cu consecinţe.

Faptul că d-l M.R.U. a acceptat să se însăileze pe seama domniei sale astfel de basme de mahala şi s-au făcut eforturi pentru acreditarea lor denotă că avem de-a face cu un adevărat pezevenchi care transcende vremurilor. Minciunile au fost prea străvezii ca să poată face cinste personajului şi A.R.D.-ului, gaşca politică căreia îi aparţine.

www.omniscop.ro

Related Posts

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.