HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT !

14.06.16 by

După 26 de ani, analfabeții din Parlamentul Romîniei sunt sesizați că art. 1 din Constituție, de care fac deseori mare caz, este încălcat în mod grosolan.
Specialiştii au observat, în sfârșit, că stema fără coroană încalcă art. 1 din Constituția României: Art. 1, (1): „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
Am atras atenția asupra acestui lucru de ani de zile. Dar, cine să asculte de un țugulan, cu ceva cunoștințe ? Și nu am fost singurul !
Coroana de oțel, turnată din metalul tunurilor, care au ajutat la obținerea Independenței țării, fusese înlăturată de pe stema țării de politrucii comuniști la 30 decembrie 1947. Normal, am zice, deoarece deveniserăm colonie sovietică.
Mai grav a fost după decembrie 1989, când continuatorii sistemului comunist (echipele Iliescu&Băsescu), cu a lor „a treia cale”, care a nenorocit o țară, nu au dorit să respecte Constituția.
În prostia lor au confundat simbolul Independenței cu cel al Casei Regale. Abia acum se face reparația cuvenită.
Mergând în ritmul ăsta, România are neșansa, de a merge prin gropi, încă o sută de ani !
La fel este ignorată și problema reîntregirii neamului, deși pactul Ribentrop-Molotov a fost dezavuat chiar de statele semnatare. 16.05-ACT-2012-afis-DONATII
Mai mult, deși nu există niciun document odicial pentru răpirea unor anumite teritorii din trupul țării (Herța, Insula Șerpilor…), autoritățile nu întreprind niciun demers în sensul recuperării acestor teritorii.
Personal, cred că avem prea mulți analfabeți, indolenți, chiar trădători prin Parlament, Guvern, Președinție.
E Ziua Înălțării, a eroilor neamului, care au luptat pentru Independența României, a reîntregirii și a păstrării unității neamului românesc !
Treziți-vă lașilor ! Înclin și eu să cred vorba unui istoric, pe care nu-l prea agreez, dar aici are dreptate. „Românii se trag mai mult din comuniști decât din daci și romani.” sau cum spune Ion Romanul „Mai înainte de fi daci, românii au fost comuniști !” Mai ales parlamentarii noștri !

HABEMUS PRIMĂRIȚĂ !
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.