“Fărămintea lui eCHT” se produce la Adunarea Poeților și a SpectActorilor craioveni – prima reuniune din 2017!

20.01.17 by

“Adunarea Poeților – acasă la Marin Sorescu” vă dă întâlnire cu un poet ingenios și suprinzător vineri, 20 ianuarie, de la ora 17, 30 la sala “Ia te uită!” a TNC. Poetul Dumitru Florin Emilian, pe numele său de scenă eCHT, va susține un performance vizual intitulat “Fărămintea lui eCHT”, un show de iluzii la care poetul va lucra cu versuri și instrumente adecvate.
eCHT nu vine cu mâna goală: îl va însoți poetul Dan Suhai, 25 de ani, scrie poezie de opt ani, percepe arta ca fiind mai mult decat o adunătură de norme, se prezintă ca fiind egocentric în scris, poezia sa poate fi încadrată în ceea ce se numește lirică underground.

Este prima reuniune din acest an a Poeților și a SpectActorilor craioveni! Ținuta de gală obligatorie: fular tricotat de mama și ghete rezistente la zăpadă! Cafea, vin fiert, dulciuri de casă (făcute tot de bunica angajată la patron…).

Dumitru Florin Emilian a.k.a. eCHT. 36 de ani, născut în 1980 în Balș, orașul cu două poduri și prea puțină speranță. Absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Filozofie-Sociologie, promoția 2002. Master în filozofie. Practicant zen, magie, ocultism, dadaism, discordianism, anarhism. Editor al revistelor “echt” și „N/A”. Câștigător al Premiului pentru un poet din Oltenia al Festivalului de literatură “Traian Demetrescu”, 2016.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.