Emil Boc – Narcisism sau exhibiţionism?

05.03.12 by

 

            Emil Boc a condus mai multe guverne ale României într-o perioadă istorică nefastă. Grea misie pentru cetăţeanul umil şi prea plecat în faţa pohtelor locatarului de la Cotroceni.

            În această perioadă ar fi fost nevoie în fruntea ţării de oameni hotărâţi, care în primul rând să nu greşească şi mai ales să nu greşească grav faţă de alegătorii care le-au acordat încrederea.

            În timpul multiplelor guvernări Boc s-au tăiat venituri, a scăzut nivelul de trai, s-a accentuat corupţia la toate nivelurile, a scăzut calitatea profesională a funcţionărimii de toate rangurile, pentru că toate posturile s-au dat pe criterii strict portocalii. În aceeaşi perioadă ţara a fost îndatorată prin credite uriaşe care nu au schimbat cu nimic în bine viaţa de zi cu zi.

            Totul a culminat la jumătatea lui ianuarie cu ieşiri în stradă în toate localităţile importante ale ţării.

            Pentru a tempera nemulţumirile populaţiei, Marinelu’ a adoptat tactica paşilor mărunţi: l-a demis pe Baconschi, a invitat partidele la spart seminţe în grup la Cotroceni, s-au lansat tot felul de zvonuri aburitoare în speranţa că poate-poate românii s-ar putea potoli. Şi totul s-a terminat cu demisia lui Boc, implicit a guvernului şi cu formarea unui guvern de no name-uri compus din copiii sau pupilii foştilor membri ai guvernelor Boc.

            Se ştie câte ceva despre caracterul acestui ardelean de nădejde, că doar stătuse 48 de ore cocoţat în vârful unui stâlp pentru a obţine un bilet la Costineşti pe vremea împuşcatului. Şi mai ştim că individul avea diverse aptitudini: dădea la coasă când trebuia şi când nu trebuia, făcea acelaşi lucru la lopată când au venit zăpezile, reuşind să blocheze circulaţia în jurul Bucureştiului şi făcând sute de cetăţeni să stea înzăpeziţi zeci de ore. Am mai aflat despre aceeaşi persoană că a scris o teză de doctorat despre virtuţile de necontestat ale bicameralismului, idei la care a renunţat imediat ce a primit ordin, trecând la susţinerea monocameralismului cu 300 de aleşi. Băiat foarte coerent, constant şi cu idei profunde.

Boc si admiratorul sau

Boc si admiratorul sau

            De câte ori era încolţit de jurnalişti, distinsul universitar clujean ne încunoştinţa că nu se cramponează de un scaun, de o funcţie, nu-l interesează să facă avere şi că rămâne dedicat funcţiei publice. Curat murdar!

            Ca să ne arate ce om deosebit este, s-a lăsat filmat în fundu’ gol, ca şi cum noi, boborul, am putea crede că oricine şi oricând poate filma fesele nude ale primului ministru. Sau atât o fi in stare sărmanul, să ne arate ceea ce are mai de soi, mai de Cluj. Finis coronat opus.

 www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. deniro

    Boc are multe talente care inca nua u fost pe deplin explorate ,dar este depasit de prima absorbanta a tarii madame Udrea !
    CChiar vajnicul nostru presedinte a recunoscut asta ,Udrea are pantalonii stransi pe fund ,delcoltaeu foarte generos, tocuri inalte la pantofi dar suge foarte bine ,scuzati absoarbe si nu evorba de ce credeti dumneavoastra ci de niste fonduri mcare tocmai ce se suspendara de cand ea nu mai e ministresa !

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.