1 Comment

  1. Elisays

    CE NU STIATI DESPRE CALICaturistUL brailean STEF (Dumitru Stefanescu)
    De atatea caricaturi cate a facut, se pare ca (din randuiala divina) insusi caricaturistul a ajuns o CARICATURA! Sa ne fereasca Dumnezeu…! O CALICatura caruia i-au murit laudatorii, astfel incat se vede nevoit sa se ridice singur in slavi, ghicind in cafea si prezicand, ca pe locul in care s-a nascut o sa-i puna posteritatea placa memoriala (sic!), ca deh, e mare artist . Uitati-va la mazgaliturile sale semnate Stef si o sa va dati seama cum o sa arate si placa funerara, pardon …memoriala. Si CALICatura asta ii mai doreste moartea propriului sau frate. Frate care desi e bolnav, a fost batut in plina strada de marele artist, in fata casei parintesti, ca dece nu imparte frate-su pensia cu el (are pensie de colonel).
    Tot bulevardul il stie. Vai de sufletul lui! Feriti-va de acest individ frustrat ! Caci ajuns acum somer dupa ce s-a jucat catva timp de-a seful si de-a artistul, mergand pe bani publici la concursuri de desene animate pentru retardati, nu mai are bani de baut si nu poate suferi anonimitatea in care a cazut in pragul pensionarii. Nimeni nu-l vrea ! Nici nevasta-sa (d-na profesoara)! Se pare ca l-a lasat de curand din moment ce acum CALICaturistUL si-a dat anunturi prin care isi cauta o “fata” intre 45-60 ani (se poate verifica pe net). Si cand a lucrat, CALICatura asta a fost intr-atat de iubit ca sef, incat subalternii i s-au pishat in sticla cu vin, pe care d-lui a si baut-o cu pofta cea pohtit…fara sa stie cea baut. Nu degeaba umbla zilnic cu nasul rosu, tamaiet si aghesmuit dis de dimineata, vesnic pus pe cearta…Deh…patimile! De asta l-o fi lasat nevasta. Insa acum a mai rarit-o ca nu sunt bani.
    Si pentru ca nu mai are bani de trascau, isi da vecinii in judecata, vecini care si-au izolat spatele casei, spate care se pare ca da in curtea casei parintesti a lui Stef (unde e mostenitor cu frate-su) si i-a luat chipurile din teren cu grosimea polistirenului (sic)…. Cat priveste talentul sau, …din pacate, e tot un amator , un naiv ca si desenele sale…naive. Degeaba ii mai da Dumnezeu peste nas, CALICatura se crede (parafrazandu-l) “in varful priramidei”. Pacat! Cu cat se crede mai sus, cu atat mai dureroasa va fi izbitura…Si apoi se stie zicala cu cine sapa groapa altuia… Mare pacat e sa doresti moartea propriului tau frate. Doamne ai mila de sarmanul Stef, ca nu-i deloc bine intre urechi!

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.